Utenfor Pool belysning ideer


Utenfor Pool belysning ideer

Bassengene er flott tillegg til en bakgård landskap. Et basseng er et sted å kjøle seg ned på varme dager eller å underholde dag eller natt. Dessverre, kan en pool også noen ganger utgjøre en fare - spesielt til barn og kjæledyr, eller voksne som kan være uvitende om sin tilstedeværelse. Installere lys bidrar til å guide besøkende trygt rundt bassenget mens belysning området for hyggelig kveld bruk. Med alle belysning stil valg på markedet, kan bassenger være tent for skjønnhet så vel som sikkerhet.

Getting There


Lysene på stier som fører til og rundt bassenget landskapet bør plasseres ikke mer enn 15 meter fra hverandre, så det er den maksimale avstanden de kan tenne effektivt, ifølge Landscape Design Råd. Bruke under-trapp eller innfelt dekkslysene på tretrapper, dekk eller rekkverk langs vanskelige deler av banen for lite synlig, men kraftig belysning der det trengs mest. Lagdelt eller pidestall lysene er en elegant måte å legge lys til stier gjennom plener og åpne områder hvor det kan være umulig å skjule inventar i blomsterbed eller løvverk. Alternative lys på hver side av banen for å danne en svak linje av overlappende lys.

Underholdende i Pool Landscape


Plassere sterke spotlights - rettet oppover - for å markere en cabana, et lysthus eller andre fysiske eller arkitektoniske funksjoner i nærheten av bassenget. Sikte eller skjermen dem på en slik måte, slik som å lyse opp området uten å blende besøkende eller naboer. Downlights skjult i store trær - spesielt hvis det brukes med et blått filter - legg romantikk i områder med relativ sikkerhet lenger bort fra bassengkanten. Gløden av LED blinke lys tres gjennom løvverk gir minimal lys, men massevis av sjarm.

Rundt Pool


Nær bassengkanten, hvor stier kan være glatt og sikker fot er en nødvendighet, det er viktig å bruke sterkere belysning. Installere innfelte dekk lysene som følger formen på bassenget for å veilede folk rundt det. Fordi de er på nivå med terrassebord, er de ikke en snublefare. For ekstra drama, bruk av gassflamme her og der noen få meter fra bassenget. Den blafrende flamme reflektert i vannet i bassenget gjør vannet dans og lek. Fakler markere bassenget på fester, og er spesielt passende for en polynesisk tema.

I bassenget


Mange nyere bassengene har basseng lys bygget i Disse tjener samme funksjon som de innfelte dekkslysene -. Å skissere bassenget og gjøre det åpenbare. Hvis bassenget er eldre eller uten innebygd lys, kan du få en lignende effekt med vanntett LED tau lys festet hele veien rundt kanten av bassenget eller skjult under en innvendig leppe av bassenget. LED er langvarig og tilgjengelig i mange farger som passer dine dekorere behov. Du kan også lage en magisk scene ved hjelp av flytende lysdioder - mange er formet som lotusblomster eller kommer i andre vann-inspirerte former - på bassengoverflaten.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler