Hovudside

Fjerne lukt fra Frontlaster

by Walther

Fjerne lukt fra Frontlaster

Foran lasting vaskemaskiner har lufttette pakninger slik at vannet ikke kan lekke ut av apparatet. Forseglingene på maskinen felle fuktighet, noe som fører til mugg eller mugg å danne. Når muggdannelse i apparatet, vil du merke en muggen og ubehagelig lukt. Fjerne og hindre at det dannes mugg vil holde maskinen i god stand slik at den varer i mange år.

Åpen Dør


Fuktighet blir fanget inne i vaskemaskinen dørpakningen og har ingen måte å unnslippe når døren forblir lukket fordi vannet fuktighet ikke kan fordampe. Dette kan skape grobunn for mugg og bakterier. La vaskemaskinen døren åpen i to til tre timer, slik at luften kan sirkulere. Unngå å la døren til vaskemaskinen åpen hvis du har barn i hjemmet fordi de kan klatre inn i apparatet, og lukk døren.

Klor Bleach


Klor dreper effektivt mold og mugg. Skylling vaskemaskinen ut med klor månedlig bidrar til å holde apparatet lukter friskt. Hell en kopp blekemiddel i maskinens dispenser og kjøre det gjennom en vanlig varmt vann syklus. Bare legge klor blekemiddel til en tom vaskemaskin for å sikre at det fungerer effektivt. Les bruksanvisningen nøye for å sikre at du trygt kan kjøre vaskemaskinen uten klær inne.

Vaskemaskin Vedlikehold


Når du vasker hver last av Klesvask, tørk innsiden av vaskemaskinen med et håndkle for å tørke den. Fokus på tørking dørpakningen og døren. Leaving fuktighet inne i vaskemaskinen forårsaker mugg å trives. Rense ut vaskemiddel og spyler avdelinger samt dørpakningen månedlig for å fjerne eventuelle bakterier eller mugg. Ta dispenseren ut og ren under og rundt det for best resultat.

Vaskemiddel


Bruk riktig type og mengde vaskemiddel i vaskemaskinen. Frontlaster vaskemaskiner krever høy effektivitet vaskemiddel. Legge vanlig vaskemiddel til maskinen kan føre til for mye skum til skjemaet. Vaskemaskinen kan ikke skylle alt av såpeskum unna, som kan forårsake lukt å bygge opp etter en stund. Når du legger til vaskemiddel til maskinen, bruk varmt vann når det er mulig å drepe eventuelle bakterier eller bakterier inne i vaskemaskinen.

Våte klær


Fjerne våte klær fra innsiden av frontlasteren umiddelbart etter at du hvitvaske dem. Forlater de våte klærne inne vaskemaskinen kan føre dem til å forme. Formen deretter sprer seg til andre deler av vaskemaskinen, og får den til å lukte. Alltid plassere klærne i tørketrommelen eller henge dem til tørk etter vaskesyklusen avsluttes så formen ikke har tid til å danne.