Hovudside

Typer av Willow Trees

by Walther

Typer av Willow Trees

Piletrær trives i ulike habitater. Mens de fleste piletrær vokse der vannet når røttene, for eksempel en elvebredd, noen trær overleve i tørre skoger. Mange arter av hardfør selje leve på de arktiske slettene eller alpine fjelltopper. Størrelsen varierer fra den lille to-fots Musøre til 80-fots Hvit Willow (S. alba). Verdifulle bruksområder inkluderer landskaps, papirmasse og trekull for artistsâ € ™ forsyninger.

Svart Willow Tree (Salix nigra)


Black Willow har en liten til middels skjema med en moden spredning på 30 til 40 fot. Dette raskt voksende treet vokser i alle jord, spesielt fuktig jord, og modnes i løpet av 30 år. En massiv, lener bagasjerommet kan utvikle. Bladet måler 3 til 6 inches med et fint taggete kant. Den grønne bladene er lys grønn nedenfor, og mørk og skinnende ovenfor.

Korketrekker Willow (Salix matsudana)


Corkscrew Willow, også kjent som "Dragonâ € ™ s Claw Willow" eller "Tortuosa," har forvridd grener og kvister som vokser på spisse vinkler. Denne liten til middels treet når en moden høyde på 20 til 40 fot og en spredning på 15 til 30 fot. Corkscrew Willow holder til US Department of Agriculture hardførhet soner 5 til 8 og vokser i alle jord. Dette treet har smale, lyse grønne blader. Mannlige eller kvinnelige blomster vises med kun ett kjønn per tre. Bruksområder inkluderer vevd flettet kurver og tømmer.

Dverg Arctic Willow eller Dwarf Purple vidjer (Rødpil "Nana")


Den kompakte Dwarf Arctic Willow har en avrundet skjema. Dette selje når en høyde på 5 til 7 meter og fungerer godt som en avkuttet busk på 2 til 3 meter. Dwarf Arktis vokser i skrinn jord (USDA hardførhet sone 3). Dette raffinerte plante har delikate grener og lilla stengler. Rakler bære gråaktig hvite mannlige og kvinnelige blomster. De små bladene blir gule i høst. De slanke kvister gjøre for fine kurver.

Weeping Willow (Salix babylonica)


The Weeping Willow når en høyde på 30 til 40 fot med en moden spredning på 30 fot. Dette treet arter overlever i sand, leirjord eller leire jord, spesielt i fuktige områder som creek banker. The Weeping Willow blir grønn som den modnes. Den grasiøs skjema har grener som drapere og berører forsiktig bakken. Bladene vises på senvinteren eller tidlig vår, utvikle seg som lys grønn i sommer, og blir gule i høst.

Hvit Willow (Salix alba)


Det hvite Willow når en høyde på 30 til 75 meter. På et ungt tre, vises bark brun. Dette raskt voksende selje har en elegant form med grener og grener oppvokst i spiss vinkel. The White Willow har en nesten kongelig utseende med en spiss krone eller turret form. Grønne og hvite dunete blader har taggete kanter. Lamina eller tynt lag på bladet, vises sølv eller grå. En matt grønn vises på den aldrende treet. Om våren, de rakler bære pigger av blomster.