Hovudside

Hot Water virker ikke i det nye tappekran i en dusj

by Walther

Hvis din nye dusj har ikke varmt vann, en av flere problemer er mulige poeng i betraktning. Nye dusjkraner har visse deler som begrenser og justere temperatur, noe som ofte resulterer i ingen varmt vann. Andre spørsmål knyttet til din installasjon kan også føre til redusert varmt vann eller lavere maksimalpris vanntemperaturer.

Skålde Guard Justeringer


Nye kraner har en skålde vakt eller temperatur funksjonen justering begrense den totale maksimale rotasjon av håndtaket, noe som gir reduserte vanntemperaturer kan sikre mot skålding. Alle hjem har ulike vanntemperaturer, avhengig av hvor varmt varmt vann varmer vannet ditt. Hvis skalden vakt er satt for høyt for din varmtvannsbereder, vil det se ut som om det ikke er varmt vann i det hele tatt.

Fikse Scald Guard


For å korrigere skalden vakt problemet ved å fjerne håndtaket på kranen ved å skru justeringsskruen med en umbrakonøkkel. Etter skyve håndtaket av basen av kranen, vil du se en runde knott med et hjul. Skru på denne skiven mot varmere omgivelser, erstatte håndtaket og teste vannet ved å vri håndtaket dusj mot den varme siden. Hvis dette ikke fungerer, er en annen sak å klandre. Vær oppmerksom på at noen eldre kraner bare har en liten knott uten summe. Flere forsøk kan være nødvendig å justere temperaturen med disse modellene.

Hot vanninntak


Et annet mulig problem med nye dusj installasjoner er varmtvannsinntaket. Hvis varmtvannsventil på vannrørene i nærheten dusjhodet blir slått til av-stilling, vil det ikke være noe varmt vann i kranen i det hele tatt. Kaldt vann vil fortsatt løpe så lenge det kalde vannet innløpsventilen er på. Etter installasjonen, kan rørleggeren har glemt å slå varmt vann ventilen tilbake på. For å fikse dette problemet ved å fjerne avløp tilgang døren til dusjen, og skru begge vannventiler til på-stilling.

Andre mulige problemer


Andre problemer føre til en mangel på varmt vann i dusjen kranen. Hvis varmtvannsbereder er deaktivert eller slått av, vil det ikke være varmt vann i hele hjemmet. Teste andre kraner for å se om varmt vann er tilgjengelig. I så fall er ikke problemet med varmtvannsberederen. Kranen Kassetten kan være defekt. Rusk fra installasjonen, som smeltedråper, tresko patron viker. Dirt tresko også kassetten og hindrer varmt vann fra å passere gjennom til kranen. Ta ut patronen, og erstatte den med en ny en hvis du mistenker at dette er problemet.