Hovudside

Ulike løsninger for Lukt fjerning

by Walther

Uansett hvor ren ditt hjem kan være, hvis det er en lukt i luften vil det virke skitten. Noen lukt synes å ta tak og nekter å gå bort og noen er mye vanskeligere å drepe enn andre. Det er mange forskjellige løsninger for å eliminere lukt. Noen er naturlig og noen bruker butikken kjøpte produkter.

Naturlig Lukt rettsmidler


Eddik kan plasseres i boller eller skåler og plasseres i rom som har en lukt. Det vil absorbere lukt, og du vil ikke sitte igjen med en eddik lukt. Du kan også koke 1 ss eddik til 1 kopp vann for kjøkken lukt.
Baking soda kan brukes til teppe lukt. Stenke det på tepper og la det sitte over natten. Neste dag kan du støvsuge det opp. Den kan også brukes til å fjerne lukt avløp ved å helle en kopp natron i avløpet og hell i 3 kopper kokende vann. En åpen boks med natron i kjøleskapet eliminerer lukt.
Natron og eddik kombinert vil spise enzymene i pet urin som eliminerer lukt og hindrer dyr fra gjenbruk av det stedet.
Sitron er også en naturlig lukt remover. En halv sitron drysset med salt kan brukes på hendene for å fjerne mat lukt. En skive sitron innpakket i et papirhåndkle kan varmes opp i 2 minutter og venstre der over natten for å fjerne lukt mikrobølgeovn.
Aktivert karbon absorberer lukt i sine mikroskopiske porer. Bare plassere det der lukt er plassert, og la det tid til å jobbe.

Produkter for Lukt fjerning


Det finnes mange produkter for fjerning av lukt på markedet. Spray som enten dekke opp eller eliminere lukt er ett alternativ. Det finnes også luftfriskere som står alene eller kobles til en stikkontakt. Noen av dem avgir en konstant aroma, mens andre spray i intervaller eller er bevegelse aktivert ved noen går gjennom et rom.
Noen selskaper selger lukt svamper som er sagt å suge opp lukt i luften og eliminere dem fra hjemmet ditt. Et slikt selskap er kalt Odorzout.
Det er også stoff refreshers som kan sprayes på møbler, tepper og gardiner. Pulverisert teppe refreshers kan bli stenket på og venstre for å sitte i noen minutter før støvsuging. Noen kommer i en ikke vakuum skum som du bare spray på og forlate.