Hovudside

Hjem Utbedring Grout Cleaner

by Walther

Grout kan finnes i de fleste hjem og kan rengjøres med letthet. Mens det er et bredt utvalg av detaljhandel produkter som rengjør fugemasse overflater, kan disse elementene være dyrt. I stedet vurdere å lage din egen hjemmelagde renhold løsning som vil effektivt rengjøre fugemasse overflater uten å skade fugemasse eller tømme lommeboken.

Bakepulver


Baking soda er en billig element som arbeider for å rense og fjerne lukt. Bland en løsning av to kopper vann, en kopp natron, og 10 dråper flytende oppvaskmiddel i en sprayflaske. Spray direkte på fuger, og skrubbe bort med en svamp eller myk klut. For mer set-in smuss og skitt, la løsningen sitte på overflaten i 5 til 10 minutter, deretter skrubb. Den oppvaskmiddel vil fungere som et lim som vil feste seg på overflaten, men også rent og skape en strek-fri skinne for omkringliggende områder av flis.

Eddik


Eddik arbeider for å rengjøre, desinfisere og fjerne lukt, noe som gjør dette til den perfekte løsningen for områder av fugemasse i kjøkken og bad. Bland en løsning av to kopper vann og en kopp destillert hvit eddik i en sprayflaske. Spray direkte på fuger, og tørke bort med en fuktig svamp eller klut. Skyll når du er ferdig å fjerne noen ekstra eddik rester, og du vil sitte igjen med rene fuger som er fri for bakterier eller lukt. Dette fungerer spesielt godt for bad områder som ofte opplever mugg buildup.

Ammoniakk


Ammoniakk er en annen billig element som vil rense fuger uten å skade overflaten. Blande en løsning av to kopper vann og en halv kopp ikke-sudsing ammoniakk i en sprayflaske. Spray på fugemasse, og tørk av med en fuktig svamp eller klut. Skyll når du er ferdig å fjerne noen ekstra skitt eller ammoniakk rester, og du vil sitte igjen med en ren, desinfisert fugemasse overflaten.

Blekemiddel


Bleach er en sterk ingrediens som fungerer godt til ren mold og mugg som har dannet på innstøpte overflater. Blande en løsning av to kopper vann og en halv kopp klorblekemiddel i en sprayflaske. Spray på overflaten, og tørk av med en fuktig klut eller svamp. Skyll området for å fjerne eventuelle tiloversblevne rester, og gjenta som nødvendig til alle tegn på mugg og mugg har avtatt.