Hovudside

Hvordan fikse en over bakken pool liner som har trukket vekk fra kanten

by Walther

Hvordan fikse en over bakken pool liner som har trukket vekk fra kanten

Når du har problemer med basseng liner, kanskje ditt første instinkt være å kalle en profesjonell pool reparatør. Dette er vanligvis en god ide hvis du ikke har noen erfaring reparere svømmebasseng liners eller hvis du har ingen anelse om hva problemet er. Du bør kanskje vurdere å forsøke å løse problemet selv, men for å spare penger. For eksempel kan du være i stand til å fikse en over bakken pool liner som har trukket vekk fra kanten selv.

Bruksanvisning


•  Inspiser liner for å bestemme hvor det er kommet løs fra sporet. Duken er mest sannsynlig festet til kanten av bassenget med et spor som duken er låst inn.

•  Se etter rynker på bassenggulvet. Hvis det er mange rynker, kan du være i stand til å presse dem mot kanten for å gi duken mer slakk for å koble den til igjen. Hvis det fortsatt ikke når, vil du trenger for å tømme vann fra bassenget.

•  Tøm bassenget i morgen på en varm og solfylt dag. Et oppvarmet foring er lettere å strekke.

•  Få innsiden av tomt basseng og stå på liner i midten av bassenget. Presse foringen mot kantene av bassenget. Dette kommer til å ta litt styrke, så kan det være lurt å få hjelp av noen sterke venner.

•  Fyll opp bassenget med 3 inches av vann mens du er fortsatt i den. Varmen fra solen vil fortsette å hjelpe duken strekningen, mens vannet vil holde på plass det området av liner som du allerede har strukket.

•  Hold strekke liner til du kan få den tilbake til toppen av sporet. Skyv den helt inne for å låse liner tilbake på plass på kanten. Fyll opp resten av bassenget når du er ferdig.