Hovudside

Hvordan kan jeg få brenne Marks Off Marble Benkeplater?

by Walther

Hvordan kan jeg få brenne Marks Off Marble Benkeplater?

Marmor benkeplater kan være en vakker tillegg til kjøkken eller bad. Imidlertid kan marmor også vise seg svak i motsette flekker, og varmeskader er intet unntak. Varme gryter og panner, en krølltang, en tent sigarett skjødesløst plassert - alt kan føre til brennmerker på marmor. Hvis du er heldig, kan skaden være litt mer enn overflaten dyp. Omslag er også effektive i å trekke ut det svi. For dype, strukturelle misfarging og skader, kan sliping være den eneste løsningen.

Bruksanvisning


•  Kjør hånden over den brente området benken. Hvis overflaten føles glatt, vil et omslag tilnærming trolig fungere; en ru overflate krever mer aggressive tiltak.

•  Squirt en liten mengde tannkrem (ikke-bleking bare) på brenne mark. Bruk en tannbørste, skrubbe kraftig, for å jobbe tannkrem inn i flekken. Tørk bort tannkrem med jevne mellomrom for å se om merket har lettet.

•  Bland en grøtomslag for å lette mer vedvarende brannskader. Kjøpe høy-styrke peroxide (35 prosent, hvis det er mulig), og hell nok på området til dam over hele brenne mark.

•  Dekk flekken med et papirhåndkle (hvitt) og med nok kjøkken plastfolie til omslutter området. Tape ned plast på kantene med maskeringstape eller duct tape.

•  La en grøtomslag sitte 3 til 6 timer, deretter løfte den. Skrubb grundig med en tannbørste til å arbeide peroxide lenger inn i marmor.

•  Hvis flekken vedvarer, bland en pasta av natron og vann, og legge et tykt lag på flekken. Dekk den med en fuktig klut eller et papirhåndkle, la det sitte over natten.

•  Neste morgen, skrubbe natron i disken med en tannbørste. Tørk av rester, og skyll den helt.