Hovudside

Olje & Gum Fjerning

by Walther

Olje & Gum Fjerning

Visse messes er mer sta enn andre. Blant disse er messes forårsaket av olje og tyggegummi når de kommer i kontakt med stoff eller tepper. Selv om både olje og tannkjøtt krever ekstra oppmerksomhet i renseprosessen, å ta tid å behandle deres tilstedeværelse på riktig måte vil bidra til å gjenopprette renhold av ditt hjem og klær.

Fjerne olje fra klær


Oljeflekker på klær kan gjøre en opptreden etter koking, eller en dag med å jobbe på bilen. Uansett, den forblir ubehandlet, oljer flekker kan ødelegge klærne. Å fjerne olje fra stoff, arbeidet en liten mengde oppvaskmiddel formulert for å kutte fett direkte inn i flekken. La såpe for å suge inn i to til fem minutter før du vasker den klesplagg helt. Alternativt kan du også bruke en waterless mekanikerhåndrens til stedet i en lignende prosess.

Fjerne oljeflekker fra Tepper


Når olje spores på tepper, skaper det et stort stygt. Umiddelbart etter olje er sølt, blot opp så mye som mulig med en ren, hvit papirhåndkle. Ikke gni flekken, men DAB i stedet for å unngå å arbeide oljen inn i teppet fiber. Olje som har tørket bør skrapes opp med en ren smør kniv. Etter så mye rester som mulig fjernes, blot området med en blanding av varmt vann og oppvaskmiddel, etterfulgt av rent vann når flekken er ikke lenger synlig.

Fjerne Gum fra klær


Enten tyggegummi ble tilfeldigvis stakk til klær i en uheldig ulykke, eller sittende fast der med vilje av uregjerlige barn, få det ut kan være en kamp. Plassere en isbit på toppen av tannkjøtt til det blir sprøtt. Bryt biter tyggegummi off. Når tannkjøttet er helt fjernet, fjerner rester ved å gni litt matolje på stedet. Suge opp oljen med et dryss av maisstivelse før du påfører et vaskeri flekkbehandling og vaske plagget som vanlig.

Fjerne Gum fra Carpet


Fjerningsprosess for å få gummien ut av teppet er lik den for fjerning av tyggegummi fra klær. Begynn med chilling tyggegummi med en ispose. Når hardt, bryte tannkjøtt opp og forsiktig skrelle den fra teppet. Behandle den resulterende rest med en kommersiell teppe renere eller mildt oppvaskmiddel og vann løsning.