Hovudside

Min Pony Tail Plant Har Bugs

by Walther

Min Pony Tail Plant Har Bugs

Hestehale anlegg (Beaucarnea recurvata), også kalt hestehale palm, elefant fot treet og flaske palm, produserer en sky av lange blader som ligner en ustyrlig hestehale på toppen av en enkelt, lang stamme. Selv sjelden skadet av alvorlige insektproblemer, er anlegget noen ganger plaget av edderkopp midd, mealybug og skala. Når oppdages tidlig, vil disse insektene er mye lettere å fjerne og kontroll, så sjekk ofte for tegn på insekter.

Skala insekter


Voksen skala insekter danne et hardt skall over hele kroppen og sjelden flytte. De ser ofte ut som en liten tan, brun eller grå klump snarere enn et insekt. Når de spiser, utskiller de et klebrig stoff kalt honningdugg som forlater innskudd på bladene og kan dryppe på bordplater og gulv. Hvis det er bare noen få skala insekter på anlegget, vaske dem av med en myk klut og såpevann eller fjerne dem med neglene eller en liten kniv. For større angrep, bruke insektmidler som inneholder insekt såpe, permetrin, resmethrin eller pyrethrins.

Mealybugs


Mealybugs er nært knyttet til å skalere insekter og mate og skiller ut honningdugg på en lignende måte. I stedet for et hardt skall, de produserer voksaktig filamenter som ser ut som forekomster av bomull. Pensel enkelte insekter med en bomullsdott mettet med insekt såpe eller en halv og en halv løsning av alkohol og vann. Spray store angrep med et insektmiddel som inneholder tetramethrin, bifenthrin eller permethrin i henhold til instruksjonene i pakken.

Spider Midd


Spider midd er svært små insekter som er vanskelige å se. Tegn på angrep inkluderer bleke blader med små prikker og webbing på undersiden av bladene. De lever av planter ved piercing løvverk med en skarp snabel og suger plante juice. Spider midd spredte seg raskt til andre potteplanter, så isolere anlegget umiddelbart. Ta av webbing fra bladene og tørk undersiden av bladene med en myk klut og såpevann. Gjenta behandlingen i fem til syv dager.

Forebygging


Mealybugs, skala insekter og edderkopp midd er vanlige klima skadedyr som får adgang til boliger på nye planter. Sjekk nye planter nøye for tegn på insekter før kjøp. Beskytt dine potteplanter ved å isolere nye anlegg for tre eller fire uker. En avstand på 10 meter er vanligvis nok til å holde insekter fra å spre seg fra plante til plante. En sunn plante sjelden bukker under for insektskader. Gi hestehale håndflatene med sterkt lys, en romslig gryte og en potting jord som drenerer raskt. Vann bare når jorden er tørr til en dybde på 2 inches og mate månedlig med en flytende potteplante gjødsel i løpet av våren og sommeren.