Hovudside

BBQ Propan Tank Safety

by Walther

BBQ Propan Tank Safety

Connecticut & rsquo; s Office of Education og Data Management melder at det i 2008 var 57 alvorlige skader knyttet til feil bruk av kjøkkenapparater, og sju skader fra gasseksplosjoner. Propan gassgriller kan være en morsom og praktisk måte å lage mat; må imidlertid sikkerhetstiltak enkle alltid følges. Holde familiemedlemmer trygt mens du bruker en propan gassgrill kan øke glede, moro og avslapning.

Viktig


Consumer Product Safety Commission (CPSC) rapporterer at det er ca 500 branner og 20 fikk skader hvert år fra feil bruk av propan gassgriller. Undervisning sikkerhetstiltak huseiere er av vesentlig betydning som propangass er en meget brannfarlig stoff, og er ekstremt farlig.

Typer skader


Det finnes mange typer skader som kan opprettholdes fra å bruke en propan grill. De vanligste skadene omfatter brannskader og forbrenninger til fingre, hender og armer. Hvis propan gasstank eksploderer, kan grill brukere motta tredjegrads forbrenninger.

Barbecue Place


The New York City Fire Department advarer innbyggerne å ikke bruke propan gassgriller på balkonger, terrasser eller tak. I de fleste stater dette er ulovlig; rapporterer imidlertid brannvesenet at du kan plassere din familie med høy risiko. Propan gassgriller trenger en klaring på minst 10 meters avstand fra enhver bygning og en nærliggende vannkilde for å bli ansett som trygge.

Husk at propan gassgriller trenger tilstrekkelig ventilasjon. Bruk aldri en propan gassgrill inne i ditt hjem, en garasje eller annet lukket område som du kan øke sjansene dine for kullosforgiftning.

Propan Grill Regulator


Overvåke propan gassgrillen til enhver tid for å avgjøre om regulatoren er i orden. En grill & rsquo; s regulator bestemmer på passende mengde propangass som vil bli sendt inn i grillen. Hvis du regulatoren er defekt du kunne ha en lav eller svak flamme selv om propantanken er full. En annen fare for en defekt regulator er at det kan gi for mye komprimert gass til grillen som resulterer i brann eller eksplosjon.

Propan Tank Safety


Bare kjøpe gass fra godkjente komprimert gass leverandører som de plasserer sine propan i trygge og hensiktsmessige tanker. Før du bruker propan tank sjekk for å sikre at alle slanger og ventiler er i riktig stand og er tettsittende og ikke demonstrere tegn på slitasje. Husk å slå av propan tank av etter grilling som en hvilken som helst tank som er igjen på er på en høy risiko for å starte en brann eller gjør regulatoren defekt.

Ved transport av din propan tank, sørg for at du ikke lagre den i bagasjerommet på bilen din. Plassere en propantank i bagasjerommet kan tillate det å rulle rundt og lide skade. Plasser tanken bak forsetet står opp, eller å ha en annen passasjer sikre det vil holde alle trygt under transport.