Hovudside

Hvordan bruke en Intex Pool Hose Vacuum

by Walther

Hvordan bruke en Intex Pool Hose Vacuum

Intex basseng slange vakuum er en spesialisert basseng vakuum som bruker en vanlig hageslange for å rense bassenget. Trykket fra hage slangen bevirker at vakuum for å suge opp og rusk. Skitt og rusk blir så fanget i den medfølgende skitt bag, noe som gjør det lett å tømme når som helst. Det er viktig å vite hvordan du skal bruke og installere bassenget slange vakuum for å sikre at det fungerer som det skal og renser Intex basseng effektivt.

Bruksanvisning


•  Monter vakuumslangen ved å sette hver ende inn i den andre. Fest vakuum hodet til den siste delen av slangen ved å sette inn slangen inn i venstre ventil side på vakuum hodet.

•  Sett stangen inn i det midterste hullet på vakuum hodet. Hold de to plast våren tips sammen og skyv stang inn i hodet. Bind avfallsposen rundt høyre side ventil plassert på vakuumhodet.

•  Skru hageslange inn hageslangen ventil. Denne ventilen har en liten, skrue-type mekanisme som bare vil passe en vanlig hageslange.

•  Slå på vannforsyningen på slangestussen. Trykket vil bevirke at vakuum for å suge opp og rusk. Veilede vakuumet i en langsom, feiende bevegelse over bassenget gulvet.

•  Fortsett denne prosessen til bassengkledningen er ren. Slå av vannet på stussen. Fjern vakuum fra bassenget, og tøm skitt bag.