Hovudside

Typer av Tubular Låser

by Walther

Typer av Tubular Låser

Tubular låser arbeide på en 7- eller 8-pin system, noe som gjør dem svært vanskelig for låse plukkere å åpne. Rørformede låser er laget med de samme mekanikk som vanlig pin vannglass låser, men de er lagt ut i en radial, snarere enn lineær, design. Tubular låser er slitesterkt, noe som gjør dem ideelle for dører som får mye bruk. Ulike typer av rørformede låser finnes i forskjellige størrelser, men de alle opererer med de samme grunnleggende mekanikken.

Pass Doors


Rørformede låser er ofte funnet på interiøret, eller passere, dører. Feste en rørformet lås til en gangdør krever bare to hull: ett for dørhåndtak montering og ett for bolten forsamlingen. Ofte rørformede låser designet for innvendige dører er laget med trykknapp låser. Hvis låsen er engasjert ved et uhell, kan den bli frigjort fra den andre siden når en spiker eller lignende lange, slanke stykke metall settes inn i hullet i knotten.

Sikkerhet


Tubular låser er blant de sikreste standard låser tilgjengelig på markedet. Vanligvis finnes på minibanker og automater, rørformede låser er mye vanskeligere for låse plukkere å takle enn vanlige pin-vannglass låser. Butikker ofte bruker rørformede låser for å feste montre. Tubular låser er allsidig og kan brukes på dører og tilfeller av alle typer.

Tubular Lock Assemblies


Tubular lock forsamlinger, enten integrert i en knott eller finnes i en ensylindret enhet, vil komme med en standard-størrelse nøkkel. Oppussing butikker vanligvis selger rørformede låsemekanismer som er integrert i dørhåndtak, noe som gjør det enkelt hjem installasjon. Enkelt rørformede lås forsamlinger er designet for å passe rett inn i forborede hull, så låsesylinderen kan plasseres rett på innsiden.