Hovudside

Kvitte seg med sopp mygg på Stueplanter med eddik

by Walther

Kvitte seg med sopp mygg på Stueplanter med eddik

Sopp mygg, også kjent som eddik fluer, kommer inne i enhver årstid, men de virkelig sprer om sommeren og vinteren. De har en tendens til å komme innendørs på stueplanter som har vært ute i varmt vær. Larven lever i plantejord og luker for å suge på plantene dine. Voksen mygg er spesielt tiltrukket av eddik, så eddik er en trygg og rimelig måte å stoppe en sopp mygg angrep på stueplanter.

Eddik Trap


Sopp mygg elsker å spise fermentert mat. Fyll en krukke med eddik. Bruk en pinne å pirke ca 5 hull i lokket. Sopp mygg vil strømme til glasset og ned i hullene for å komme til eddik, men de kan ikke komme ut.

Eddik og Sticky Mat


Etter innstillingen ut en krukke med eddik, tilsett peanøttsmør eller honning til undersiden av lokket som er stukket med små hull. Myggen vil ikke være i stand til å fly ut av glasset. Den klebrige peanøttsmør eller honning vil fange dem som de prøver å rømme hvis de små hullene ikke stoppe dem.

Eddik og Såpe


En kopp eple cider eddik blandet med 1/4 kopp oppvaskmiddel plassert rundt hvor myggen er mest er en god felle. Plasser 04:56 briller i forskjellige rom og under rammede planter. Myggene vil flokk til eddik, blir sittende fast i såpe og være ute av stand til å fly ut.