Hovudside

Brann Box Installasjon

by Walther

Installere en Firebox i ditt hjem er en kostnadseffektiv og sikker tillegg for enhver familie og bidrar til å sikre den generelle trivsel for alle som bor i nærområdet. En brennkammer installasjon krever en slu oppmerksomhet på detaljer og evnen til å tenke proaktivt under installasjonen. Selv om det kan høres ut som en vanskelig oppgave, er det faktisk ganske enkelt med riktige instruksjoner.

Beliggenhet


Det tryggeste stedet å installere en Firebox i ditt hjem er på en vegg ved siden av en trapp. For praktiske skyld, er det best å installere Firebox på veggen ved siden av trapp som fører ned til kjelleren eller fra trappen som fører til det øverste nivået i ditt hjem. Plasseringen av boksen er ekstremt viktig som det må være i den mest passende sted å komme i tilfelle en nødsituasjon. For eksempel å sette boksen i midten av en trapp later åpne muligheten for skader når du kommer for boksen.

Montering av Box


Mål ca 2 meter fra toppen trappe tå mot midten av veggen. Fortsett ved å måle 42 til 48 inches opp på den samme veggen fra at midtpunktet og bruke en blyant for å lage et merke på veggen. Dette er stedet der Firebox skal monteres. Sentrer boksen på mark og sørge for at det er nivået. Monter Firebox til veggen med minst fire No. 10 grade festene. Vær sikker på at festene er sikret tett til veggen som de kommer til å støtte store mengder vekt når den er i bruk. En elektrisk skrutrekker vil fungere best og sørge for at festene er sikret så tett som mulig.

Boring av Anchor Bolt


Etter at boksen har blitt montert, bruker en 12mm drill bit og hammer drill for å lage et hull 4 til 6 inches under toppen av Firebox. Plasser anker bolt, sammen med sin vedlagt flens, inn i hullet og bruk en hammer til å drive spiker til sin ytre krage. Forankring bolten er det viktigste steget i prosessen som det må være i stand til å holde en stor mengde vekt i tilfelle en nødsituasjon. Standarden Firebox kan ta opptil 250 pounds av vekt på en gang. Hvis du mistenker at du kan trenge en boks som kan holde mer vekt, dra til din lokale jernvarehandel og be om en oppgradering.

Fest Belay Accessory


For å gjøre det Firebox tjeneste-klar, må du skaffe en standplass system og plassere den foran deg. Finn andre D-ring karabinkrok (det er forhåndsfestet til standplass tau, anker punkt løper og standplass enhet) og låse den opp. Når den har blitt låst opp, feste det gjennom den installerte P38 bolt flens. Låse igjen karabinkrok ved å vri låsemekanismen til det klikker. Brett standplass utstyr pent inn i boksen og lukke og låse døren. Hvis du kaster standplass utstyret slik at det vendinger inn i en knute når den slippes, vil du sette den som bruker enheten i fare for alvorlig skade. Det vil også øke oddsen for at enheten vil funksjonsfeil når det trengs mest.