Hovudside

Hvordan Grow Indoor Orange Trees

by Walther

Mange mennesker nyte ferske appelsiner og ville elske å dyrke sine egne frukttrær. Men hvis du bor i en leilighet eller et område der du ikke har landet til å vie til en liten frukthage, kan du lurer på om du kan vokse innendørs appelsintrær. For å oppnå dette, må du kjøpe de riktige innendørs hagearbeid materialer.

Bruksanvisning


•  Kjøp frø for innendørs appelsintrær. Hjem og hage butikker har varianter av disse spesielle frø. Dverg trær vil produsere lite frukt, men er overkommelig for innendørs områder. Hvis du har en stor innendørs plass, kan du vurdere en større variasjon som til slutt vil gi full størrelse frukt. Alternativt kjøpe en podet oransje som er på dverg rotstokken. Treet vil være liten, men gir full størrelse frukt i en kortere tid.

•  Kjøp en stor og solid pott og potting jord. Selv innendørs appelsintrær ikke vil vokse så stor som utendørs trær, de trenger en gryte stor nok til å romme vekst. Mange av dverg innendørs trær kan vokse til ca 4 meter høy.

•  Place innendørs appelsintrær nær vinduer eller balkonger fordi de trenger sollys. Dersom dette ikke er mulig, kjøpe kunstig fluorescerende vokse lyspærer for rommet der appelsintrær vil vokse.

•  Hold plantene vekk fra varme- og ventilasjonsåpninger. Appelsintrær dyrket innendørs kan bli skadet fra luften og oppvarming kommer fra vents.

•  Opprettholde temperaturer på 55 grader F. Dette er den ideelle temperaturen for å vokse innendørs appelsintrær, fordi det etterligner subtropiske temperaturer.

•  Bruk luftfukter for å legge fuktighet til appelsintrær. Sitrustrær trives i fuktige områder, så, for å vokse innendørs appelsintrær, trenger du å etterligne dette miljøet.

•  Still appelsintrær utenfor i minst fire timer om dagen i løpet av sommeren. Appelsintrær dyrkes innendørs trenger å komme utenfor så mye som mulig når været er varmt.

•  Reduser skadedyr på appelsintrær dyrkes innendørs ved å holde plantene godt gjødslet og godt vannet.

•  repot appelsintrær dyrkes innendørs. Årlig repotting av innendørs planter bidrar til å holde dem friske og tillater dem å vokse. Erstatte noen av jord med ny jord hjelper røttene å holde luftet og gir også næring til treet. Et tre vokst fra frø kan ta 10 år eller mer for å produsere frukt. Hvis du kjøper et tre som er flere år gammel, vil du få frukt mye raskere.