Hovudside

Hvordan lage en hengende kurv Holder for en Innendørs Plant

by Walther

Hvordan lage en hengende kurv Holder for en Innendørs Plant

Innendørs planter kan se kjempefint i en hengende planter, og tilby ekstra bonus av å være ute av veien og utenfor bakken. Nesten alle de hengende kurver tilgjengelig kommersielt er uoriginal, og mange av dem er faktisk vanskelig å bruke innendørs; i tillegg kan de være utsatt for lekkasje. Denne guiden vil lede deg gjennom en enkel og rimelig måte å lage din egen hengende kurv holderen.

Bruksanvisning


•  Finn en kurv for å gjøre holderen ut av. Håndverks butikker generelt selge nylig gjort kurver og holdere i en rekke former, men ofte en antikk butikk kan være det beste alternativet for kostnader og originalitet. Kurver uten håndtak vil se bedre ut mesteparten av tiden, så søk etter en kurv som mangler en, eller med en som lett kan fjernes.

•  Skjær et stykke plast til linje innsiden av kurven. Dette vil hindre fuktighet fra anlegget fra råtnende kurv din. Liggende plast er et godt alternativ for holdbarhet, men en plast søppel pose kuttet til størrelse vil fungere like bra for en mye lavere pris.

•  Kutt tauet inn i fem 3-fots segmenter, og spre dem jevnt rundt kurven.

•  Tråd hvert stykke tau gjennom hullene i flettet, og binde fast rundt kanten av kurven. Hvis det ikke er noen åpenbar felgen i kurven design, træ tauet gjennom minst 1 cm fra toppen for best mulig stabilitet. SewTrashy.com bruker flettet tråder av T-skjorte stoff i stedet for tau for en enda mer kostnadseffektiv metode.

•  Samle tauet endene sammen og bind i en tettsittende knute.

•  Plasser anlegget potten inn i kurven, og din holderen er klar til å henge.

Tips og advarsler


  • Når du velger en kurv, kan det hjelpe å ha en bestemt potteplante ordning allerede i bakhodet slik at du vet hva størrelse kurv til å velge. Dette vil spare deg bryet med å prøve å finne en pott som passer kurven perfekt senere.
  • Du kan klippe den ekstra tau bort fra den endelige knute når det er trygt for et rent utseende, eller eventuelt la de lange endene henge ned. Skjær dem til et par varierende lengder, streng på noen frimodig fargede perler, og knuten de løse endene. Tilpass din kurv med maling eller beis, eller la naturlig for en mykere look.