Hovudside

Hvordan Motvirke Mosquito Vekst i Still Water uten å skade planteliv

by Walther

Mygg er en varm-sesong skadedyr som kan gjøre nyter utendørs umulig. For de som har fiskedammer, bassenger, birdbaths og andre fortsatt vannsområder, kan det være vanskelig å hindre dem fra å bli mygg oppvekst. Det er ikke nødvendig å fullstendig unngå hagen din eller hagen på grunn av en mygg angrep. Med litt planlegging og riktig vedlikehold, vil vann-funksjonen være mygg-fri gjennom hele sesongen.

Bruksanvisning


•  Plasser topp-mate fisk i stille vann. Disse fiskene - inkludert gullfisk, topp ørekyt og Gambusia - vil spise mygglarver fra toppen av den stille vann.

•  Stopp å mate fiskene i dammen starter i slutten av våren og varer til slutten av sommeren. Dette oppmuntrer fisken til å spise mygglarver og egg i vannet.

•  Skjær tilbake planter langs dammen eller andre fortsatt vann område, ved hjelp av beskjæring, så det er ingen tykke klumper. Beskjære ut en tredjedel av stilkene fra klumper som cattails så fisken kan svømme gjennom dem og spise myggen. Du trenger ikke å kutte ned all vegetasjon.

•  Bland en larvicide med vann som anvist på pakken hvis du ikke ønsker å sette fisk i ditt område fortsatt vann. Hell larvicide inn i stille vann. Larvicide dreper mygg egg og larver, men ikke skade planteliv.

Tips og advarsler


  • Du trenger bare seks til åtte fisk for hver 15 kvadratmeter med dam for å kontrollere mygg befolkningen.
  • Hvis vannet er dypere enn 6 meter, kan du sette stor munn bass og bluegill fisk i det å styre myggen.