Hovudside

Garage Door Lock Typer

by Walther

En garasje døren låsen er en innretning som brukes til å sikre en garasjeport. Det er viktig å sikre de verdifulle gjenstander som er holdt i en garasje. Hvis garasjen skjer for å være knyttet til ditt hjem, er en garasje dørlås enda mer kritisk fordi det sikrer at ditt hjem er også sikker. Det finnes forskjellige typer garasjeportlåser som tilbyr ulike nivåer av sikkerhet, som for eksempel sidedøren bolt, T-håndtak lås, elektronisk garasje dørlås og deadbolt lås.

Side Door Bolt


Sidedøren bolt lås er den vanligste og enkleste type lås for en garasjeport. Det er vanligvis den type lås som kommer med en garasjeport. Denne type lås er festet til innsiden av døren og har en bolt som skyves inn i en mottakende spalte i portskinnen, slik at døren ikke kan åpnes fra utsiden.

T-håndtak Lock


T-håndtaket låsen er en annen enkel, men effektiv låsesystem. Denne typen av lås er montert på utsiden av døren. Det har fått navnet sitt fra håndtaket brukes til å betjene låsen fordi den er formet som bokstaven "T." Denne type lås har to bolter som går inn i sporene på hver av døren spor holde døren åpnes. Siden det er på utsiden av døren, har det en nøkkelbetjent lås som sørger for at håndtaket ikke kan flyttes uten at nøkkelen.

Elektronisk dørlås


Elektronisk dørlås bruker avansert teknologi for å sikre din garasjeport. De er dyre, men de er veldig sikker. Denne type lås fremdeles bruker boltene som glir inn i sporene av garasjeporten, men de er tyngre-duty bolter. Det er ingen nøkkel med denne type lås som den bruker fingeravtrykk for å låse og låse opp døren. Du kan også få modeller som bruker et passord som er satt inn i et tastatur. Profesjonell installasjon anbefales med denne typen låsesystem.

Deadbolt Lås


Deadbolt lås brukes til oppføring dører som du har på din garasje. De gir maksimal sikkerhet for en garasjeport. De kommer i mange forskjellige modeller. Denne type lås drives av nøkkelen som en "T" lås på den store garasjeporten. Hvis du har en "T" låser du kan ha din deadbolt satt til å bruke den samme nøkkelen slik at den ene nøkkelen opererer både låser. Bolten på denne type lås går inn i dørkarmen. Hvis du har vinduer i garasjeporten, kan du bruke en dobbel-sylindret deadbolt. En dobbel-sylindret deadbolt har ingen turn-bryteren på innsiden; Den drives av nøkkelen på begge sider av låsen.