Hovudside

Min Olive Tree Betyr ikke produsere frukt

by Walther

Min Olive Tree Betyr ikke produsere frukt

Oliventreet har bestemte temperaturer, jord og vanning krav og unnlater å blomstre eller bære frukt hvis disse vilkårene ikke er oppfylt. Ifølge California Sjeldne fruktdyrkere, oliventreet var en av siviliserte menneskets første prestasjoner i gresk og romersk tid.

Beliggenhet


Oliventrær hagl fra Middelhavet, og så krever lange, varme somre og vintre som holder seg over 30 grader. Disse trærne overleve utendørs bare i enkelte områder av California og Arizona. De mislykkes i kaldere områder, og starter med en mangel på blomstrende og frukt.

Sollys


Oliventrær krever full sol i åtte timer hver dag hvis de skal blomstre og bære frukt. Fruiting oliventrær ikke klarer å blomstre eller bære frukt hvis de ikke får nok solen.

Jord og Drenering


Oliventrær trenger rask drenering jord, men kan vokse i fattige sand stiftelser. De vil mislykkes i stillestående vann eller tykk, gjørmete jord. Hvis et oliventre er plantet i feil jord, det har ikke ressurser til å produsere blomster eller frukt.

Nonfruiting Olive Trees


Noen oliventrær er dekorative og ikke produsere frukt. Sjekk deres oliventre sin variasjon før forventer frukt.

Vedlikehold


Fruiting oliventrær krever dyp vanning av 8 til 10 inches minst en gang i måneden. Noen bønder å brødfø sine oliventrær nitrogengjødsel tidlig på våren for å forbedre blomstringen og gi de ressursene trær for fruktbærende.