Hovudside

Hvordan Fullfør trapp rekkverk

by Walther

For å gi en trapp rekkverk et ferdig utseende, mange folk legger tilbake til slutten. Gjør avkastningen ut av left trapp rekkverk du kuttes når du kutter rekkverket for å passe lengden på trappene. Hvis du planlegge og klippe litt fra hver av skinnens ender, vil du gjøre dette prosjektet enda enklere for deg selv. Legge denne finishen til din trapp rail tar bare ca ti minutter.

Bruksanvisning


•  Legg trappe rail på trappene. Plasser et merke på rekkverket der veggen molding er Mitered ledd berøre rekkverket. Hvis trapper ikke har molding, bruk den nederste og øverste trapper 'neser - foran leppedel.

•  Legg trapp rail på en gjæringssag, riktig side opp. Plasser gjæringssag til en 45-graders høyre kutt for å kutte langs merket på jernbanens øverste enden. Endre sagbladet til en 45-graders venstre kutt for å kutte langs merket på jernbanens bunnen.

•  Installer rekkverk er festebraketter på veggen, i henhold til produsentens anvisninger. Still rekkverket på brakettene og måle avstanden fra rekkverket til veggen. Overføre denne målingen til de to små Mitered ender.

•  Sett gjæringssag til en 0-graders rett snitt og skjære gjennom hver del for å få dem til passende lengde.

•  Spre et tynt lag med trelim over små stykker 'Mitered ender. Skyv de små bitene på rekkverk er Mitered endene til å danne en 90-graders vinkel mot veggen. Kjør etterbehandling spiker gjennom to stykker, med en pneumatisk spikerpistolen, for å holde dem sammen. Montere rekkverk på brakettene.