Hovudside

Hvordan bli kvitt vann i kjelleren min

by Walther

Vann kan samle seg i en kjeller på grunn av mange grunner: flom, kraftig regnvær, vaskemaskin feil eller lekker eller ødelagte rør. Selv omfanget av vann kan variere, fra en mindre flom med små pytter over hele gulvet til en fullskala flom med flere meter vann. Uansett hva graden, er nødvendig umiddelbar fjerning av vann for å unngå å skade elementene i kjelleren, mugg og mugg fra å utvikle og en ubehagelig lukt oppstår. Sørg for at du slår av elektrisitet i kjelleren før de går inn for å forebygge ulykker eller sjansene for elektrosjokk.

Bruksanvisning


Hvordan bli kvitt vann i kjelleren min


•  Vurdere omfanget av vann i kjelleren. Hvis kjelleren har små vanndammer, bruke et tørt håndkle eller en mopp over dem og drenere overflødig vann i en bøtte. Hold gjør dette til alt vannet er gjennomvåt bort og samlet i bøtta. Åpne vinduer for å tillate frisk luft for å komme inn, og slå på elektrisitet tilbake på slik at du kan kjøre en vifte til å tørke opp gulvet.

•  Lei en sump pumpe hvis du ikke eier en for en stor flom med flere meter vann i kjelleren, drenering ut to meter vann hver 24. time. Pumping mer aggressivt kunne svekke utenfor jorden og forårsaker kjelleren til grotten i. Et alternativ til en sump pumpe er å bruke to eller flere bærbare små pumper, men sørg for at du koble disse til en stor diameter avløpsslangen eller hageslange. Også fjerne vannet så langt unna huset ditt som du kan for å hindre den fra å skrive inn på nytt kjelleren. Begynn å pumpe enten fra den delen av kjelleren som vil opprettholde mest mulig skade på grunn av flomvann eller fra det høyeste punktet hvor den akkumulerte vannet er på det laveste nivået.

•  Mengden av dagene det vil ta å fjerne alt flomvann fra kjelleren, vil avhenge av størrelsen og mengden av oppsamlet vann. Det kan ta alt fra en dag til flere dager siden du ikke vil være drenering ut mer enn 2 meter hver 24. time. Når alt vannet er fjernet, slå på fansen og åpne alle vinduer for å tørke ut kjelleren. Forhindre åpne vinduene hvis det regner ute, og arbeide med fans bare. Du kan også bruke en avfukter tørke kjelleren, men sørg for at alle dører og vinduer er lukket før du slår den på.