Hovudside

Hvordan flytter jeg en dusj Drain til Senter for installasjon?

by Walther

Hvordan flytter jeg en dusj Drain til Senter for installasjon?

Hver husstand har en hoved kloakk linje som enkelte vann ligaen kloakkrør kjøre inn. Disse rørene er festet til hoved kloakk linje via kobler koblinger. Dusjen kloakk linjen går over til dusj base og inn i et P-felle, som stopper kloakk gasser fra reiser opp gjennom dusj base avløp. P-fellen kobles til dusj base renne adapter med en lengde på avløpsrøret som er limt til P-felle. Dusjen renne basen er først flyttet til den nye plasseringen, og et hull er boret gjennom gulvet for kloakk linjen for å møte avløpet adapter.

Bruksanvisning


•  Flytt base til den nye plasseringen. Plasser en blyant gjennom hullet i bunnen og lage merker i gulvet slik at den tilsvarer størrelsen på dusj base omkrets hull. Fjern basen. Bore rundt hullet mark, ved hjelp av en 1/2-inch treborsettet.

•  Merk av eksisterende dusj kloakk linje 12 inches fra der den kobles til husets viktigste kloakk linje. Bruk en baufil for å skjære gjennom røret på mark. Gjøre kutt rett. Fjerne ujevnheter med en handelsmann kniv. Gjelder ABS lim på enden av kuttet røret, og en innvendig ende av en ABS-kopling (avhengig av plasseringen av det nye dusj, kan denne koplingen være en rett eller vinklet kopling). Skyv muffen på enden av kuttet røret og hold i 30 sekunder.

•  Lim den andre enden av koplingen, og en ende av et nytt stykke av dusj avløpsrør. Skyv røret inn i koblingen og hold i 30 sekunder. Installere nye rør og koblinger så det kommer til under dusjen base.

•  Lim en P-felle til enden av avløpsrøret. Sørg for at den vertikale delen av P-fellen er rett under dusj base hullet. Skjær et nytt stykke av avløpsrør lenge nok til å nå fra P-felle opp til, og i flukt med, dusj-base hullet. Lim stykke avløpsrør til P-fellen. Avstive avløpsrøret for å holde det på plass.

•  Påfør rørlegger er kitt til underleppen av dusjen renne adapter, og skyv den gjennom dusj base hullet. Skyv gummiskiven på adapterens gjenger på undersiden av dusjen base, træ på adapteren mutter. Stram det på plass med en skiftenøkkel.

•  Plasser dusj base i posisjon - toppen av avløpsrør vil gå opp gjennom hullet i sentrum av sluket adapter. Skyv den tykke gummiskiven ned i adapteren, mellom avløpsrør og adapter vegger. Skyv den på plass ved hjelp av en flat-ledet skrutrekker. Skru adapterringen ned i toppen av adapter. Bruk avlang metall nøkkel for å træ adapterring ned på gummiskiven. Dette vil utvide skive og danner en tetning vanntett mellom røret og adapteren. Ta ut adapteren nøkkelen, og skyv på adapteren rundskriv dekkplate.

Tips og advarsler


  • Hvis du installerer PVC avløpsrør, prime alle skjøter først med PVC primer, og deretter bruke PVC lim.
  • Alle horisontale avløpsrør må installeres på en gradient å tillate for avfall til å reise langs røret. Sjekk med lokale bykoder vedrørende korrekt gradient i ditt område.