Hovudside

Gatebelysning Verktøy

by Walther

Gatebelysning Verktøy

Enten du trenger å tenne et boligområde, forretnings park eller motorvei, produsenter tilbyr mange gate lys verktøy enten drevet av solen eller elektrisitet. Gatelys kommer i en rekke former og størrelser. Gaten lysmengden med watt avhengig av lys løsning.

Solcelledrevet Gate Lights


Enertia Engineering utvikler og gjør solcelledrevne LED gatelys. I motsetning til de tradisjonelle gatebelysningsløsninger, trenger EnerSolar gatelys ikke trenger strøm, ledninger og en grøft for å fungere. Solar-lampen installeres på en parkeringsplass og henger fra en stang eller kan settes opp på en bygning. Den EnerSolar gatelykt måler 25,2 inches med 25,7 inches med 10 inches og veier 30 kg.

Head kjørebanen Fixtures


Everlast produserer gatelykt verktøy, inkludert hodet kjørebane inventar. Type III Smart Series Cobra går for 100.000 timer. Gaten lampen arbeider for å belyse off-street veier, sekundære veier, motorveier og motorveier. Lyset utganger 40 watt og 3350 lux.

Armaturer


GE tilbyr Syra gatelykt verktøy for bruk i en rekke av gate innstillinger, for eksempel strandpromenader og gågater. Løsningen kommer i to forskjellige størrelser, avhengig av en gatelykt produksjon på 50 til 250 watt. En annen gatebelysning verktøy omfatter GE LED-området Lighter som har en levetid på 50.000 timer. Lysene monteres på plass med en stang arm og utgang opp til 189 watt.