Hovudside

Hvordan bruke Poly Tubing i Underground sprinkleranlegg

by Walther

Hvordan bruke Poly Tubing i Underground sprinkleranlegg

Jordiske sprinkleranlegg gjøre hagearbeid en lett oppgave for mange huseiere. Når du installerer den på riktig måte, kan du slå på en underjordisk sprinkleranlegg på timeplanen automatisk. Mens mange underjordiske sprinklersystemer er laget av PVC-rør, kan disse systemene også være laget av polyetylen-rør. Disse rørene er mer fleksibel enn PVC og du kan installere dem uten lim. Lære å klemme sammen poly tubing brikkene vil hjelpe deg å få din jordisk sprinkleranlegg fungerer riktig.

Bruksanvisning


•  Mål område av plenen din der du trenger den poly rør for undergrunnen sprinkleranlegg. Skriv målingene ned på et stykke papir.

•  Overfør målingene til polyetylen rør. Kutt rørene til størrelse med en saks-type rørkutter.

•  Bli med lengder av poly rør med brodd beslag og krympe ringer. Sett de krympe ringer på polyetylenslange. Skyv enden av plast brodd beslag inn i enden av poly røret. Flytt krympe ringene slik at de passer på toppen av både poly rør og brodd montering. Bruk krympe-ring tang for å stramme krøller og sikre brodd beslag og rørene sammen.

•  Koble poly tubing til sprinklerhoder med 90-graders beslag som har piggete beslag på den ene og en innvendig gjenge på den andre enden. Koble slangen til brodd montering med krympe ringer og krympe-ring tang. Installere sprinkleranlegg hodet i henhold til produsentens anvisninger.