Hovudside

Hvordan legge til en stikkontakt Fra en Junction Box

by Walther

Ombygging eller oppdatere dine hjem elektriske komponenter kan være utfordrende, men givende. Å vite hvordan du legger til en stikkontakt fra en koblingsboks er viktig i å fullføre prosjektet på en riktig måte, og å fullføre den på en sikker måte. Det finnes mange typer og farger av beholdere å velge mellom som vil passe de fleste ethvert hjem interiør eller utvendig dekor. Sørg for å følge de riktige byggeforskrifter for ditt område når du begynner din elektriske prosjektet.

Bruksanvisning


Hvordan legge til en stikkontakt Fra en Junction Box


•  Finn koblingsboks som skal brukes til å bli med i mottaket også, og slå av all strøm rutes til den boksen. Fjern forsiktig lokket lokket til koblingsboks med skrutrekkeren og bruke den elektriske måler / tester for å fastslå at all strøm er slått på slutten av ledningene som de avsluttes i koblingsboksen. Følg alle instruksjonene fra produsenten av det elektriske meter / tester du har.

•  Bestem plassering på veggen som du vil at mottaket skal plasseres. Bruk stud finder og målebånd for å finne nærmeste stud. De fleste pigger vil bli plassert omtrent 16 inches på midten fra hverandre. Marker med blyant midten av stud på det stedet der du vil plassere mottaket. Flytt ca 1/2 tomme til høyre og nøye bruke sagen til å lage en helt i veggen stor nok for den elektriske boksen for å passe gjennom og fester seg til siden av stud.

•  Kle av 1/2 tommers av isolasjonen ved endene av den elektriske ledning for å avdekke en svart, hvit og grønn kobbertråd. I krysset boksen, finner den viktigste ledningen som kommer fra hovedsikringsskapet og koble fra alle wire nøtter i stedet for å avsløre kobber endene av de wire. Finn den svart / rød (varm) ledningen og koble den med ledning vrilåsene til den sorte ledningen på elektrisk ledning å installere. Finn den hvite (nøytral) ledningen og koble det med den hvite ledningen med de elektriske skrulåser. Til slutt, finn den grønne (jord) ledningen i koblingsboks og koble det sammen med den grønne på samme måte som ovenfor. Bruke elektrisk tape, tape hver elektrisk vri låsen for å sikre at ingen kontakt er inne i koblingsboks med andre ledninger eller selve boksen. Sett på lokk på koblingsboksen.

•  Mål avstanden fra koblingsboksen og ned veggen til plasseringen av hullet for mottaket. Legge en til to ekstra føtter, slik at ledningen ikke trekkes for stramt eller vil skrap noen spiker i veggen eller taket. Kutte ledningen ved passende måling og mate den ned veggen til hullet og trekker omtrent en fot ut av hullet for å tillate tilgang.

•  Strip endene av ledningen for igjen å eksponere de tre kobbertråder. Trekk ledningen gjennom boksen og montere boksen til siden av stud hjelp av den medfølgende skruer eller spiker. Kontroller at fronten av boksen er bare i flukt med innsiden forkanten av gips.

•  Ser på forsiden av beholderen, og fest den svarte (varm) ledningen til skruen på høyre side. Igjen ser på forsiden av mottaket som en referanse, fest det hvite (nøytral) ledningen til skruen på venstre side. Finn den grønne skruen på siden av beholderen og fest den grønne (jord) ledningen. Sjekk hver tilkobling og sørge for at skruen sitter godt fast.

•  Skyv overflødig ledning tilbake gjennom boksen og inn i veggen og montere kontakten til boksen ved hjelp av de medfølgende skruene og følg produsentens anvisninger. Montere beholderen dekkplate over beholderen ved hjelp av den ene skruen i midten av platen. Slå på strømmen igjen til koblingsboksen og bruk av elektrisk måler / tester, teste nøye mottaket for strøm følge produsentens retningslinjer.

Tips og advarsler


  • Sikkerhet bør alltid komme først, og aldri forsøke å fungere på alle elektriske ledninger uten først å kontakte en lisensiert elektro entreprenør. Følg alltid alle produsentens retningslinjer for å hindre støt eller død. Vær sikker på at alle elektriske ledninger alltid overholder din lokale byggeforskrifter.