Hovudside

Hvordan kan du rense Min Toalett hvis stempelet ikke vil fungere?

by Walther

Hvordan kan du rense Min Toalett hvis stempelet ikke vil fungere?

Et stempel er en standard verktøy som holdes hendig å fjerne tresko, som er et veldig reelt problem med toaletter. Men et stempel er bare en tilnærming innenfor en serie for å rense en sta blokkering. Ikke bli frustrert hvis stempelet ikke gjøre triks. Den er ikke beregnet for alle typer toalett tresko.

Før du kaster stempelet


Gi stempelet en kjempe sjanse før du kaster den til å prøve andre metoder. Ofte kontinuerlig plunging vil etter hvert løsne tette og arbeid det gratis. Stupe bollen med en serie på 12 opp-og-ned-bevegelser på en gang, så se om bollen er vannstanden synker. Gi stempelet mer enn en serie av prøver. Noen ganger tar det tre eller fire omganger med stempelet før helt å vite at andre metoder er nødvendig.

Wire Hanger


Stempelet er effektiv ved fjerning av normalt spylt avfall. Ofte hvis et lite element som et barns leketøy faller inn i avløpet og losjer seg, kan en wire kleshenger arbeide for å hekte på det og trekke leken ut. Rett ut vendinger i hengeren slik at du kan skyve den inn i dreneringsåpningen. Ta vare, mens fiske hengeren rundt, for å unngå å skrape innsiden av bollen og avløp. Husk også å bruke gummihansker.

Auger


Suget i bollen renne skapt av stempelet bare er effektive mot grunne tresko. For tresko som ligger dypere i toalettet trapway, bruker et toalett auger. Den auger er også kalt en rørlegger slange. Gjør deg kjent med hvordan du skal bruke en skrue før du bruker den på toalettet for å unngå muligens skrape opp bollen eller sprekker det. Mateskruen har en kabel som slanger seg gjennom toalettet avløp og enten bryter opp eller griper hva som er årsaken til tette.

Toalett Fjerning


Hvis skruen er ikke effektiv i å fjerne tresko, som noen ganger skjer, er neste mulighet til å løfte toalettet og oppsøke tresko fra undersiden av bollen. Plassere et håndkle på gulvet slik at du vil ha en soft spot for å plassere toalettet. Når du har toalett av flensen, skinne en lommelykt opp gjennom toalettet avløpet nedenfra, og fisk rundt inne i trapway med en utrettet wire kleshenger. Husk å installere en ny voks ring på toalettet før du installerer den tilbake på flensen.