Hovudside

Når å beskjære Knock Out rosebushes

by Walther

Knock Out rose har gjort et stort plask i hagearbeid verden i de siste årene. Gartnere elsker Knock Out rikholdige, roser blomstrer og setter pris på sin enkle omsorg. En viktig del av å maksimere din nytelse av denne show-stopper er riktig beskjæring. Lære å beskjære din Knock Out rose fungerer som en primer på beskjæring alle dine gjenta-blomstrende roser.

Beskrivelse


Knock Out er en busk rose vokser til en løs, globale tre meter høy og tre meter bred. Det bærer single, kirsebær rose blomstrer i klynger. Knock Out er favoriserte for sin sykdomsresistens, som er nesten immun mot svart flekk, sannsynligvis rose verdens mest beryktede sopp. På grunn av sin runde, kompakt form, Knock Out er ofte plantet som fundament planter eller hekker.

Spring Beskjæring


Planter bør beskjæres tidlig på våren når bladet knoppene begynner å åpne opp - vanligvis innen to uker før eller etter St. Patricks Day. Beskjære tilbake buskene til dusin sterkeste stokker. Kuttet til ca 12 inches og la en vase-formet ramme med stokker som stråler ut fra sentrum. Skjær canes 1/4 tomme over en knopp som vokser utover å lede den nye veksten i riktig retning.

Summer Beskjæring


Knock Out er en gjentakelse Bloomer og sommer beskjæring hjelper det blomstre sitt beste gjennom hele sesongen. Etter den første tømming av blomster er forbi, kuttet ut topp 6 til 12 inches av hver stokk. Dette fjerner brukt blomst strukturer og oppfordrer frisk vekst. Gjenta dette et par ganger i hele sommer. Hver blomstringen syklus varer i ca seks uker. Den siste beskjæring bør være om Labor Day å la plantene til å bremse ned og stokker for å stramme opp i forberedelsene til vinteren.

Tips


Hvis du ønsker å redusere størrelsen på anlegget i sommer, ikke vær redd for å klippe det tilbake hardt. Mange gartnere bruker sikrings sakser i sommer for å trimme store beplantning av busk roser. Maksimere nytten av beskjæring ved å gjødsle dine Knock Outs hver gang du beskjære om våren og sommeren. Det er alltid hensiktsmessig kuttet ut døde og syke plantedeler. Det er ikke nødvendig å beskjære noen steg i forberedelsene til vinteren med mindre det er lange eller forvillede greiner som kan piske i vinden og skade forbipasserende.