Hovudside

Leaf-Eating Bugs på Indoor Petunias

by Walther

Leaf-Eating Bugs på Indoor Petunias

Petunia (Petunia x hybrida) tilhører søtvier familien og vokse både som stauder og sommerblomster. Plantene utføre godt i hagen og i containere og vise sine traktformede blomster i nyanser av gult, rødt, blått, lilla og hvitt. Petunia bladene er utsatt for skade fra en rekke skadedyr.

Identifikasjon


Trips og edderkopp midd er blant de potensielle, blad skade skadedyr på petunia.

Beskrivelse


Spider midd er liten 1/20-tommers lange skadedyr som bebor løvverk under i stort antall. De åtte-legged skadedyr har ovale organer og hører til edderkoppfamilien. Thrips er svært liten, fly som insekter med frynser, smale vinger. Skadedyr er mindre enn 1/20 tommer i lengde og kommer i forskjellige farger.

Skade


Thrips meste hjemsøke den nye veksten på planter inkludert løvverk. Skade fører til forvrengt løvverk og prematur blad slipp. Bladene blir papery i tekstur. Spider midd lever av SAP eller celleinnhold i bladverket. Skade vises i form av lys fargede prikker på bladene. Infested løvverk begynner å anta bronse nyanser, blir gradvis gule og faller.

Ledelse


Introdusere rov midd som den vestlige rov midd i infiserte planter som en biologisk kontroll alternativ for edderkopp midd. Kjemiske kontrollmetoder omfatter bruk av insekticide oljer eller såper. Kontroll trips i petunia med bruk av rov insekter som inkluderer minutt pirat bugs og predaceous midd. Du kan også bruke azadirachtin, neem olje og smalt spekter oljer for thrip kontroll.