Hovudside

Solens oppvarming av vann Komponenter

by Walther

Solens oppvarming av vann Komponenter

Ved hjelp av solenergi til å varme vann er en av de mest effektive måter å bruke solenergi i boliger. Mens solenergianlegg er om lag 15 prosent effektiv i å konvertere sollys til elektrisitet, solvarmeanlegg er om lag 35 prosent effektiv samlet. De er litt mer involvert for å installere, men solenergi vann oppvarming komponenter er billig.

Solar Varmeveksler


Solens varmeveksleren drives kjølig vann gjennom rørene under en svart plate som vender mot solen. Solen varmer opp den sorte platen, blir vannet oppvarmet av platen og beveges av en pumpe til en lagringstank. Solar varmevekslere vil vanligvis være montert i hagen, eller på en sørlig møter veggen i den nordlige halvkule.

Pumpe og Pipe System


For å få vannet føres gjennom varmeveksleren, må systemet en pumpe og trenger litt rørlegging installert. Størrelsen og utvalgene av pumpene vil bli vurdert for et bestemt volum av vann beveget seg i et gitt tidsrom, og få riktig pumpe er noe du ønsker å snakke med din installatør om. Mange solvarmeanlegg har også en liten photovoltaic komponent for å generere elektrisitet for å drive pumpen.

Lagertanker


Den rå funksjon av en solar vannoppvarmingssystem er å lagre energi i form av varmt vann. For å gjøre dette, trenger du en varmtvannsbereder. Avhengig av hvor omfattende du ønsker å bruke den - bare for å generere varme vann til kjøkkenet, for eksempel - du kan være i stand til å bruke den du allerede har i ditt hjem. Men jo større vanntank du bruker, jo mer kraft vil du være i stand til å lagre.