Hvor å Lett Lag dekorative og rimelige Gartner Murstein


Hvor å Lett Lag dekorative og rimelige Gartner Murstein

I stedet for å kjøpe landskaps stein til ditt neste prosjekt, lage din egen. Helle dine egne murstein er en rimelig og kreativ måte til liggende hagen din. Gjør klossene ved hjelp av en rask-innstillingen betong mix og en form, som kommer i et bredt spekter av stiler og former. Velg en stil og form som fungerer godt for landskapsprosjekt og utfyller den generelle utvendig utseendet på ditt hjem. Landskaps murstein brukes for kantklipping hage senger og gangveier. De kan også brukes som pavers for terrasser og turer.

Bruksanvisning


•  Plasser betong landskaps murstein mold på et flatt underlag. Spray innsiden av formen med et jevnt lag av formslippspray. Dette gjør at du enkelt frigjøre murstein fra formen.

•  til hurtigsettende betongblanding til en blandekaret. Sakte tilsett vann, og bland den med betong miks ved hjelp av en sparkel før du oppnå en stiv batter konsistens.

•  Hell den blandede betong inn i støpeformen. Fyll formen omtrent halvveis. Tapp formen mot arbeidsflaten, og lett på sidene med hendene for å fjerne eventuelle luftlommer i plasstøpt betong.

•  Fyll resten av formen med blandet betong, og trykk på det igjen for å fjerne eventuelle luftlommer som kan være i den. Sett formen i et tørt, flatt område i 24 timer.

•  Vri mold over, og trykk på bunnen med hendene. Løft opp på formen for å fjerne den fra den konkrete landskaps murstein. La murstein å kurere for to til tre dager før bruk.

Tips og advarsler


  • Kjøpe noen former for å lage murstein prosessen mer effektiv.
  • Slitasje øye og hånd beskyttelse når du arbeider med betong.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler