Hovudside

Hvordan fikse en bad Toilet Paper Holder som ikke vil Hold Tight

by Walther

Hvordan fikse en bad Toilet Paper Holder som ikke vil Hold Tight

En toalettpapirholder som er løs er en irriterende ulempe hver gang du kommer for noen ark med toalettpapir. Du trenger imidlertid ikke å bare akseptere dette problemet i overskuelig fremtid. I stedet kan du inspisere holderen, bestemme hvordan å fikse det og ta affære. Toalettpapir holdere er vanligvis montert på veggen i en svært enkel måte. Når du diagnostisere problemet, bør reparasjonen bare ta bare noen minutter.

Bruksanvisning


•  Fjern dorull fra toalettpapir holderen hvis rullen hindre ditt syn på hvordan enheten festes til veggen. Inspisere holderen der den møter til vegg for å finne ut hvordan det fester. Vanligvis, toalettpapir holdere feste til veggen med skruer.

•  Stram hver av festeskruene med riktig størrelse og stil på skrutrekker. Hvis skruene stramme hardt ned på braketten mot veggen, bør toalettpapir holderen være tett knyttet. Hvis skruene spinne i sine hull, er skruene sannsynlig strippet og vil kreve ytterligere oppmerksomhet.

•  Skru festeskruene og trekk toalettpapir innehaveren av veggen. Hvis skruene er strippet og vanskelig å fjerne med en skrutrekker, ta dem av hodet med en tang og dra dem ut av veggen.

•  Skyv ankere i hullene igjen i veggen. Hvis ankrene du velger ikke vil passe hullene, hamre dem på plass med en hammer. For å finne riktig størrelse på anker, skru festeskruene inn ankeret før du setter den i veggen. Skruen skal skru inn ankeret med letthet og ikke være altfor stram eller løs.

•  Plasser toalettpapir holderen tilbake på veggen og plasser den slik sine monteringshullene er på linje med ankere i veggen. Stramme skruene tilbake på plass. Hvis skruene du fjernet ble strippet eller skadet på annen måte, erstatte dem. Når skruene inn ankrene, vil de holde fast og holde toalettpapir holder tett mot veggen.

Tips og advarsler


  • Hvis du har barn i huset, minne dem om ikke å trekke på toalettpapir holderen når de bruker det. Trekke eller lener seg på det kan løsne det igjen.