Hovudside

Hvordan bli kvitt av brukte batterier

by Walther

Vi bruker batterier nesten overalt i vår dag-til-dag lever - telefoner, trådløse verktøy, biler, leker, kameraer og dusinvis av andre programmer - og de alle går tom for juice til slutt. Kan kastes noen brukte batterier på en sikker måte som husholdningsavfall, men andre inneholder giftige tungmetaller som bly, kadmium og kvikksølv som er skadelig for miljøet, og potensielt vår helse, ved forbrenning eller satt i deponier. Les denne artikkelen for å lære om de forskjellige typer batterier og de beste måtene å kvitte seg med dem.

Bruksanvisning


•  Ta blyholdig motorkjøretøy batterier til en auto batteri forhandler eller til en metallgjenvinnar. Alt som gjør opp et bilbatteri (bly, plast, svovelsyre) kan resirkuleres, men brenning eller begrave dem forurenser luft og grunnvann og er ulovlig i de fleste stater.

•  Carry forseglet blybatterier til gjenvinning eller til en farlig avfall samling nettstedet. Disse mindre, plast-innkapslet blybatterier brukes i plenen utstyr, elektroverktøy, rullestoler og alarmsystemer.

•  Place carbon sink celler i husholdningsavfallet. Disse felles, ett-bruk "lommelykt" eller "transistor radio" batterier er vanligvis merket heavy-duty, alkaliske eller generelt. Oppladbare nikkel metall hydrid og alkaliske manganbatterier kan også kastes.

•  Ta med knappen batterier som brukes i klokker og høreapparater og nikkel-kadmium batterier til farlig avfall samling nettstedet. Noen gjenvinningssentre vil også akseptere dem.

•  Sjekk lokale elektronikk, mobiltelefon og kjøpesentre for å lære om de vil godta brukte batterier. Klikk koblingen batteri gjenvinning i Resources for å finne gjenvinnere i ditt område og lære hvilke batterier de vil akseptere.

•  Resirkuler alle batterier hvis du bor i California. Staten lover gjør resirkulering batteri obligatorisk i California (se lenke i Resources).