Hovudside

Den gjennomsnittlige kostnaden for et dusin roser

by Walther

Den gjennomsnittlige kostnaden for et dusin roser avhenger av flere faktorer. Hvor du kjøper roser kan bety at du betaler mer eller mindre. Når du kjøper roser kan resultere i en variasjon av ti, tjue eller flere dollar. Hvordan du kjøper dem påvirker den gjennomsnittlige kostnaden i tillegg. Til slutt, hva slags roser du kjøper påvirker prisen, også.

Hvor


Roser er tilgjengelig i dagligvarebutikker, blomsterbutikker, og på nettet. Dagligvarebutikkene har ofte minst en blomst og plante butikk i produserer delen hvis ikke en full tid blomsterhandler. Et dusin roser i en plastfolie koster et gjennomsnitt på ca $ 10,00 per dusin på kolonialbutikken. Blomsterbutikker tilbyr et dusin roser i en boks eller innpakket i vev for rundt $ 30. Online blomsterbutikker tilbyr roser på litt mindre enn de som er kjøpt på nabolaget blomsterhandler. Blomster sendes direkte fra dyrker koster mindre enn de som er kjøpt fra online blomsterbutikker, men noen ganger et minimum kjøp av flere dusin roser er nødvendig.

Når


Roser er en av de blomstene som er alltid i sesongen eller annet sted i verden. Kostnadene varierer ikke mye om du kjøper blomster om våren eller døde av vinteren. Hva påvirker kostnaden er etterspørselen etter roser. Morsdag skaper et enormt behov for blomster generelt, og som inkluderer roser. Den gjennomsnittlige kostnaden for roser vil være nærmere til $ 30 ved kolonialbutikken og $ 50 i blomsterbutikken sin. Valentinsdag er andre når det gjelder økningen i den gjennomsnittlige kostnaden for et dusin roser og prisene er omtrent de samme som for Morsdag. Endelig juniroser er dyrere fordi bruder favorisere juni måned for bryllup og roser er en favoritt for bryllup buketter og arrangementer.

Hvordan


Hvordan du kjøper roser påvirker kostnadene. Et dusin roser innpakket i cellofan koster mindre enn et dusin roser arrangert i en vase. Legg grøntområder og babyens pust og prisen øker igjen. Roser i en tabell ordning krever tid og innsats av blomsterbutikken, og det betyr at prisen går opp. Levert roser piffe opp prisen enda mer.

Hva


Den slags roser du kjøper vil ha en innvirkning på den gjennomsnittlige prisen. Røde roser er mest etterspurt. Dyrkere vet dette og vokse flere røde roser for å møte etterspørselen. Eksotiske farger som lilla eller nesten svart koste mer enn standardfargene rød, rosa, hvitt. Sterkt duftende roser eller svært store blomstret roser koste mer.

Gjennomsnittsprisen varierer


Den gjennomsnittlige kostnaden for et dusin roser varierer fra ca $ 10 til nesten $ 100 avhengig av hvor og når de er kjøpt, hva slags roser du kjøper, og hvordan rosene er ordnet.