Hovudside

Design Ideer for en Gjerde nett med sedertre innlegg

by Walther

Design Ideer for en Gjerde nett med sedertre innlegg

Netting gjerde kommer vanligvis på ruller og er lett tilpasses for høyde og bredde. Bare rull ut den mesh, klippes til ønsket størrelse og stifte det til innlegg i bakken. Cedar er en av flere gjerdestolpe alternativer som fungerer med netting gjerde. Det er flere design ideer til å vurdere det forholde seg til både layout og visuelle utseende.

Innlegg Spacing


Når du utformer en netting gjerde, husker jo nærmere dine sedertre innlegg er, jo mer holdbar gjerdet være. Jo lenger fra hverandre innleggene er plassert, jo lettere vil det være for mesh å bli bøyd eller misdannet. Vurdere de viktigste bruk for din gjerdet. Hvis du har barn eller kjæledyr som kan prøve å klatre gjerdet eller banke inn i siden, space cedar innlegg på nært intervaller.

Lag


Mesh er en av de svakeste fekting typer tilgjengelig, men ved å legge et lag til hver side av sedertre innlegg, skaper det en ekstra barriere dersom den ene siden blir bøyd eller knekt. Bruk tykke sedertre innlegg for å sikre at rommet mellom de to lag er bred nok.

Shape


Å legge visuell interesse til din hage, lage din mesh gjerde med sedertre innlegg i en form som er ikke-tradisjonelle. Malleability av mesh lar deg enkelt bøye gjerder for å lage en sirkulær eller oval gjerde. Former som en sekskant eller trekant er lett gjort med skikkelig innlegg posisjonering.

Dekorere


Bart metall og tre av netting gjerde med sedertre innlegg kan ikke gi den mest visuelt attraktive barriere. Gran opp gjerdet ved å legge et lag med maling. Du kan male innleggene og mesh samme farge for konformitet. Optisk for forskjellige farger som hvitt sedertre innlegg og blå gjerder gir et snev av personlig stil til området. For en eklektisk, kunstnerisk preg til gjerdet, male forseggjort design, mønstre eller collager på innleggene.