Hovudside

Hvordan å rense en dusj Gulv med en trykk Cleaner

by Walther

Hvordan å rense en dusj Gulv med en trykk Cleaner

Høytrykksvaskere er mer ofte referert til som høytrykksvaskere og kan brukes til en rekke rengjøringsjobber, enten du har tenkt på rengjøring av utsiden av hjemmet ditt, betongen i oppkjørselen din eller din dusj gulvet. Fordi dette verktøyet kan brukes til så mange typer jobber, er det omtrent like mange typer strøm skiver tilgjengelig som det er steder du ønsker å rengjøre. For å rense en dusj gulv, bør en lys-plikt forbrukermodellen nok. Les alltid bruksanvisningen før du bruker en høytrykksvasker og bruke hansker, vernebriller og øreklokker for beskyttelse.

Bruksanvisning


•  Spray dusjen gulvet grundig med rent vann for å sikre løst smuss og grim fjernes.

•  Legg et rensemiddel til dusjgulvet. Denne løsningen må være godkjent for bruk med høytrykksspyler. Bruk av feil type vaskemiddel kan forårsake skade på dusjens finish.

•  Plasser en 65-graders spissen på enden av sprøyten, slik at vannet som kommer ut i en bredere strålemønster. Dette bred dekning kan du dekke mer plass når du bruker høytrykksvaskeren slik at tiden det tar å rengjøre dusjgulvet reduseres betraktelig.

•  Trykk på avtrekkeren for å spraye hele dusj gulvet, slik at du plasserer staven minst 3 meter vekk fra overflaten. Sprøyting for tett kan føre til at vannet rikosjetterer.