Hovudside

Hvordan feed Plum Trees

by Walther

Hvordan feed Plum Trees

I USA, plomme trær er vanligvis en av tre varianter, den europeiske, orientalske og Indiansk, ifølge Walter Reeves nettside. Orientalske plommer er den beste smaker for de som liker å spise friske plommer, er den europeiske variasjon beste for å bevare i syltetøy og gelé og for tørking som svisker. Gitt riktig omsorg, plommetrær typisk produsere frukt for 15 til 20 år. Det er viktig å mate og gjødsle plomme trær på en jevnlig basis for å sikre en deilig avling av plommer hvert år.

Bruksanvisning


1 Vann dine plomme trær i løpet av de varme sommermånedene for å produsere en fin høst. Gi dem om en tomme av vann en gang i uken i sommermånedene, etter at bare vanne dem når det har vært en tørr måned. Plommer er klare for plukking vanligvis i løpet av juni og begynnelsen av juli.

•  Gjødsle dine plommer tre ganger i løpet av første leveår. Begynn i april måned og strø en kopp 10-10-10 gjødsel rundt trestammen i en 3-fots diameter.

•  Scatter 1/2 kopp samme gjødsel i løpet av måneden av juni og august, ifølge Walter Reeves nettside.

•  Gjødsle plommetrærne to ganger i løpet av det andre året av sitt liv, og hvert år deretter. Mars og august vil være gode måneder å gjøre den befruktning. Bruk en kopp av 10-10-10 gjødsel per år av alderen på treet i løpet av mars. Aldri gi treet mer enn maksimalt 10 kopper gjødsel. I løpet av august, gi plommetrærne en kopp gjødsel per år for en alder av treet, men bruker ikke mer enn maksimalt 4 kopper. For eksempel, hvis treet er 8 år gammel, gi det åtte kopper gjødsel i mars og 4 i august.

Tips og advarsler


  • Plommer er best å spise når de gir etter for et lett trykk fra fingrene. De vil ikke modnes etter plukking, så unngå å plukke dem for tidlig. Snart vil du lære å gjenkjenne hvilken farge dine plommer er når de smaker best. Plommene vil modnes til forskjellige tider, slik at du vil ha et par pickings å tendens. Frukten vil vare to til fire uker i kjøleskapet.