Hovudside

Hvordan justere Hengsler lage Interiør Door Close Flush

by Walther

Hvordan justere Hengsler lage Interiør Door Close Flush

En dør blir åpnet og lukket tusenvis av ganger kan føre til slitasje på dørhengslene. Hvis skruene hengslene løsner, kan de bevege seg rundt og forårsake selve døren å bevege seg litt ut av sted. I tillegg kan enkelte dører utvide, kontrakt eller bli vridd på grunn av temperatur eller fuktighet. Resultatet kan bli en dør som ikke er flush og kan ikke åpne og lukke skikkelig. Hvis det ikke blir korrigert, kan skaden være gjort til dørkarmen, døren, hengslene, og selv til gulvet hvis døren drar.

Bruksanvisning


•  Finn ut om døren ikke stenge hele veien (den indre kanten av døren skraper innsiden dørkarmen og døren ikke klinke) eller døren er overextended og kan ikke lukke (døren låsen eller utenfor døren edge treff dørkarmen på streiken plate side).

•  Løsne de hengselskruene på hver hengsel. Du kan velge å ha en annen person stødig døren og holde den fra å falle for lavt når skruene hengslene er løse.

3 Rett hengslene slik at de begge er i en rett linje. Hvis døren var forvokste og flytte hengslene litt tilbake bort fra døråpningen. Hvis døren var for langt inn mot hengselsiden, flytte hengslene litt mot døråpningen. Du må kanskje fjerne skruene hengslene helt til rette for dette trinnet.

•  Ha din assistent holde døren på plass mens du fullt stramme skruene hengslene.

•  svinge forsiktig døren og tilbake og åpne og lukke den for å sikre at døren er flush.

Tips og advarsler


  • Straigten og stram streik plateskruene for å sikre at streiken plate er i flukt inne i døråpningen. Streiken plate er den metall stykke som dørlåsen og bolt klikker på når døren er lukket.
  • Ikke la døren henge med én hengslene da dette kan forårsake skade på døren, rammen og hengselmekanismen.