Hovudside

Riktig Tetningslister av Windows til Brick

by Walther

Riktig Tetningslister av Windows til Brick

Caulk tetter hullene mellom murstein og vinduer for å redusere utkast. Dette sparer på oppvarming og kjøling utgifter samt øker komforten i boarealet. Når du kjøper caulk å følge vinduer og murstein, lese etiketten på caulk å være sikker på at det vil følge både murstein og tre eller vinyl, avhengig av type materiale rundt vinduene.

Overflatebehandling


Forberede overflatene ved å fjerne alle de eksisterende fugemasse. Bruke en sparkel for å skrape gamle kittet fra vindusrammen og tegl. Det kan være lettere å trekke den gamle caulk av murstein. Arealet må renses godt for den nye fugemasse å følge begge overflater på riktig måte.

Bruk en skrubb børste til å rense bort eventuelle gjenværende caulk, løs murstein støv, mørtel eller jord. Dersom det er store hull der mørtelen har trukket ut av fugene mellom mursteinene langs vinduskanten, kjøpe en liten mengde mørtel av en matchende farge og fylle ut hullene i henhold til Manufacturera € ™ s instruksjonene som er trykt på emballasjen. Ferdigmørtel er tilgjengelig for små applikasjoner og krever bare en sparkel å påføre mørtel mix. Bland tørrmørtel pulver med vann for å lage en lime og bruke det på samme måte som ferdigmørtel.

Inspisere tre trim rundt vinduer for skade på grunn av fuktighet eller insekter. Erstatte skadede trim etter behov og maling for å matche eksisterende trim. Tillate malingen tørke før du påfører caulk.

Sørg for at alle flater som skal tettes er tørre før drivning vinduer til murstein. Dette vil sikre en god binding mellom overflater og caulk og hindre mugg fra å vokse bak caulk.

Caulk Application


Før røret av caulk inn i en caulk pistol. Bruke en kniv for å skjære av en liten del av spissen av røret av fugemasse i en vinkel. De fleste caulk rør har tegninger på dem som en guide for å kutte spissen i riktig vinkel. Velge linje med første merking, eller omtrent en halv tomme, som et utgangspunkt for testing av strømmen av produktet og størrelse åpning som vil fungere best for deg. Skyv en lang skrutrekker eller lang spiker inn i hullet for å bryte forseglingen ligger bak spissen på caulk rør.

Alltid øve på en test trestykket eller i et lite synlig område. Trykk forsiktig på avtrekkeren på caulk pistol og sakte kjøre en perle av caulk i hjørnet. Test det med fingeren. Hvis kulen er for tynn, kuttet bare en liten mengde av caulk rør tips og øve igjen før perle av caulk går i tynn nok til trykk forsiktig på plass med fingeren uten mye overflødig.