Hovudside

DIY Wood Front Steps

by Walther

Hvis du legger til en veranda på forsiden av huset ditt, vil du trenge trapper som går fra bakken opp til det. Tre er en fin, rustikk materiale for å bygge trapper. Tretrapper er holdbare og attraktivt, og bygge dem er et enkelt prosjekt du kan fullføre på en dag.

Størrelse på Trapp


Det viktigste hensynet i å bygge et sett med trapper er å finne ut den totale veksten og kjøre av trapp. Vanligvis trapper har en sju til åtte-tommers stige og en 10- til 11-tommers løp. For eksempel, hvis du har en fire-fots stige (48 inches), vil du trenge seks trapper som er åtte inches høy. Fordi trappa kjøre 10 inches, vil du trenge en total kjøring av fem fot (60 inches, eller seks 10-tommers trapper). Regne ut den totale høyden; dele dette med åtte inches, runde det tallet ned for det totale antall trapper. Deretter ta høyde nummer og dele det med antall trapper for å få den totale økningen (det bør være 7-8 inches).

Deler


Å bygge trappen, må du kutte ut tre typer brikker: forsterkere, stigerør og løpebaner. Stringere bør bygges ut av 2-av-12 planker; stigerør og løpebaner vil bli knyttet til dem. Lengden på 2-av-12 er avhengig av diagonal lengde, som du finner ved å gå tilbake til high school algebra, ved hjelp av en 2 + b2 = c2 ligningen. Når du har den diagonale lengde, kan du begynne å gjøre kutt i tre. Skjær hver side slik at den er i flukt med enten veranda eller bakken. Notfrese i veden som tilsvarer økningen og løpe for din trapp. Du må kanskje kutte flere av disse for støtte, avhengig av lengden på trapp.

Stigerør


Fest disse til huset og bakken med braketter, deretter installere stigerør og løpebaner. Fordi stigerør er 7-8 inches, bør du bruke to-by-8 styrene for disse brikkene. 2-av-8 er solid, og vil bidra til å holde strin stabil og sammen. Skjær dem til den lengden du trenger og plassere dem i de stedene for stigerørene. Spiker eller skru dem på plass, noe som gjør at de er nivå og firkantet, fordi trådene vil hvile på dem.

Løpebaner


Trinnene kan lages av flere forskjellige typer av trevirke, så lenge de er minst 10 inches. Du kan bruke ett-tommers kryssfiner kuttet ned til størrelse, men hvis din trapp er lengre enn 8 meter, vil du ikke være i stand til å lage en trå ut av ett stykke tre. En bedre løsning er å bruke 2-av-10 eller 2-av-12 stykker kuttet ned til riktig størrelse. Fest disse til string med spiker eller skruer.