Hovudside

Slik hindrer du en Evergreen Fra Økende

by Walther

Slik hindrer du en Evergreen Fra Økende

Eviggrønne trær har en tendens til å bli ganske høy i de fleste tilfeller overskygger noen mindre plenarealer. Hvis du ønsker å ha en viss eviggrønt tre, men ønsker ikke å gå forbi en viss høyde, kan du stoppe det, men det vil kreve litt vedlikehold for å holde det under kontroll. Dette gjelder spesielt på sidene, som vil spre seg.

Bruksanvisning


•  Vent til treet har vokst til den høyden du ønsker å opprettholde. Bruk en stige hvis det er nødvendig for å nå toppen med tre trimmere eller beskjæring. Har noen holde stigen for deg. Beskjæring er kort og generelt brukt til ting du kutte innen armlengdes avstand eller bare litt lenger, mens tre trimmere kan nå 10 meter eller mer.

•  Plasser treet trimmer eller beskjæring på hovedledningen stammen kommer ut av toppen av treet. Sett verktøyet ca 1/2 fot fra toppen, og gjøre kutt. For å oppmuntre til ny vekst, du vanligvis kutte en stilk i en vinkel. Siden du ikke ønsker dette, kutte stammen rett over.

•  Trim bena under toppen kuttet. Skjær 3 eller 4 inches av lemmer. Fortsett trimming flere lemmer under dette første laget til du kommer til bunnen, fjerne 3 eller 4 inches fra hver. Dette vil sikre at bena holder en ensartet utseende.

•  Velg en trimmet lem fra toppen av treet. Bøye det opp å danne en ny bly stilk. Knytte det til stubben av den opprinnelige bly stammen med hyssing for å holde det opp.

•  Spray eller pensle en sucker vekstinhibitor på stump av den opprinnelige bly stammen for å holde den fra å danne noen gaffelformet vekst. Trimme treets ny vekst hvert år for å holde den fra å spre seg utover over tid. Bruk beskjæring eller tre trimmere til å gjøre kutt.