Hovudside

Skritt for å gjøre en Finch Bird House

by Walther

Skritt for å gjøre en Finch Bird House

Mange arter av finker er funnet fra temperert til tropiske regioner rundt om i verden. Nord-Amerika alene har rundt 20 arter av finker, inkludert goldfinches, house finker og lilla finker. Under hekketiden, finker ser for lune steder, inkludert fugl hus. En enkel fugl huset attraktivt for finker er relativt enkelt å lage og gir et trygt sted for finch babyer.

Materialer og verktøy


Velg grovt snitt tre, som rød sedertre eller sypress, som motstår råte og gir en ru overflate for fuglene å forstå. Velg en 1-by-6 bord rundt tre meter lang, og en ett-by-8 bord 12 inches lang. Et dusin 1 1/2-tommers tre negler, to hengsler med skruer, og en liten krok klinke full materialene. For verktøy, stille opp en sag, en hammer og en drill med en 1/4-tommers borekrone og en 2-tommers spade bit.

Board Forberedelse


Skjær to 8-tommers seksjoner fra 1-by-6 bord; disse tjener som sidene av fuglehuset. Skjær to 7-tommers seksjoner for de fremre og takbordene, og en 6-tommers delen for gulvet. 12-tommers en-av-åtte vil være på baksiden av huset Finch.

Måle langs den ene kanten av begge sideplater og lage et merke en tomme fra slutten på hvert bord. Tegn en linje fra at merket til motsatt hjørne nærmest mark. Kuttet langs denne linje for å danne en vinklet toppen for hvert bord.

Bor et hull i en av de 7-tommers plater som er i sentrum og ca 3 inches fra den ene enden, ved hjelp av spade bit; dette er inngangshullet. Bore fire 1/4 tommers hull i 6-tommers gulv bord, hver ca 1 1/2 inches fra de fire kantene av brettet, til å fungere som dreneringshull. Bore en 1/4-tommers hull langs senterlinjen av ryggbrett ca 1 cm fra den ene enden. Styrene er nå klar til å montere.

Assembly


Still langsiden av en av sideplater på baksiden bord. Hold siden styret til kanten av ryggen brettet med den firkantede enden av side bord satt en tomme fra slutten av ryggen styret. Fest platene med spiker gjennom baksiden av ryggen brettet inn i siden stykke. Fest den andre siden styret på samme måte.

Plasser front bord på kantene av de vantet med inngangshullet i nærheten av de vinklede endene og juster side og nedre kant. Spikre foran styret til vantet. Sett gulvbord i bunnen av huset, og juster det nedre kant av side- og frontplater. Spikre på sidene og foran platene til gulvet styret.

Still taket bord på toppen av de vinklede endene av sideplater med bakkant av taket bord mot baksiden bord. Fest taket styret til baksiden bord med to små hengsler. Fest krokdelen av kroklåsen til en sidekant av taket bord. Fest øyet del til siden styret rett under den.

Montering


De fleste finker foretrekker fugl hus som er ute i det åpne og fri for trær, busker eller bygninger. Dette gir en klar flygebane direkte til huset. Montere fugl huset til et innlegg, med hull på toppen av bakplaten og en 2 1/2-tommers-lange treskrue. Still fugl huset minst 6 meter av bakken for å avskrekke rovdyr fra å nå huset.