Hvordan å reparere en ødelagt klimaanlegg


En sentral klimaanlegget kan ikke repareres av andre enn en profesjonell. Det har ingen deler som kan repareres. Et vindu eller rom klimaanlegget har deler som kan repareres uten behov for en profesjonell. Men fordi rom klimaanlegg variere fra modell til modell, merkevare-til-merkevaren, reparere dem vil kreve at ownerâ € ™ s manuell konsulteres.

Bruksanvisning


Hvordan å reparere en ødelagt klimaanlegg


•  Trekk ut klimaanlegget. Ta av dekselet fra klimaanlegget ved å enten skru den eller trekke den av sine support mounts. Rengjør deksler, om nødvendig ved børsting eller støvsuging noen synlig skitt, eller tørke ned med en fuktig klut.

•  Bestem hva er egentlig galt med klimaanlegget. Husk at de eneste delene som kan fikses uten profesjonell hjelp er viften, filter, strømkabel, velgerbryter og spoler på fordamperen og kondensatoren. Alle andre deler må repareres en profesjonell.

•  Rengjør viften, ved hjelp av nødvendig støvsuger vedlegg for å rengjøre bladene og bolig, eller tørk alt av med fuktig klut.

•  Fjern det gamle filteret, og bemerker hvordan det passer, og ta den gamle med deg til butikken for å være sikker på at du kjøper riktig erstatning. Ta den nye hjem og installere den.

•  Fjern den ødelagte eller frynset strømledningen fra enheten, og ta den med deg når du går til å kjøpe den nye. Kjøpe en ny strømledning, og følg instruksjonene i ownerâ € ™ s manuell om hvordan du installerer den.

•  Bruk skrutrekker til å skru velgerbryteren fra sin bolig, og se etter svimerker eller andre tegn på skade. Ta den med deg til å kjøpe en ny en, og deretter installere den i henhold til instruksjonene som fulgte med bryter eller gitt i ownerâ € ™ s manual.

•  Bruk en børste eller støvsuger vedlegg å rengjøre spoler på fordamperen og kondensatoren. Bruk hjørne-rensing tryllestav for å nå de små områder; bruke børsten til å rengjøre de større områder og utsiden. Bruk fin børste for å forsiktig bøye dem tilbake til deres opprinnelige form, hvis det er nødvendig.

•  Hvis spolene på fordamperen eller kondensatoren er skitne, bruker du en børste eller støvsuger vedlegg for å rense dem. Bruk hjørne-rensing tryllestav for å nå de små områder; bruke børsten til å rengjøre de større områder og utsiden. Hvis spolene på fordamperen eller kondensatoren er bøyd, kan du bruke fin pensel til å forsiktig bøye dem tilbake til sin opprinnelige form. Vær forsiktig, da de kan bryte easily.If disse trinnene ikke løser problemet, kan det hende du trenger å konsultere en profesjonell.

Tips og advarsler


  • Hvis disse trinnene ikke løser problemet, kan det hende du trenger å konsultere en profesjonell.
  • Noter eventuelle modellnumre som er gitt enten i ownerâ € ™ s manuell eller på selve delene. Skriv også ned merkenavnet på enheten. Denne informasjonen vil være uvurderlig når du kjøper reservedeler.
  • Regelmessig vedlikehold av et rom klimaanlegget vil holde små problemer fra snu i større funn. Skift filtrene regelmessig; holde fans, spoler og gitter (utenfor deksler) rent og støvfritt.
  • Sjekk dreneringsporter; rengjøre eller rense dem om nødvendig. Hvis klimaanlegget ikke kan fjerne væsken som oppstår fra normal drift, kan det ikke fungere så godt.
  • Ikke forsøk å reparere noen del av rommet klimaanlegg som er IKKE repareres av brukere. Kalle en profesjonell.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler