Hovudside

Hvordan bygge en skulpturell Utendørs Fire Pit

by Walther

Et utendørs ild gropen kan være et flott tillegg til hagen din. Det vil ikke bare gi deg en ny måte å lage mat, men vil også gi deg god varme på kalde netter. Les videre for å lære hvordan å bygge en skulpturell utendørs ild gropen.

Bruksanvisning


•  Finn et sted i hagen din som er passende for en brann pit. Det bør være i en out-of-the-way området slik at barn eller kjæledyr ikke vil uhell vandre inn i den mens den er varm. Det bør også være i et område som er fritt for tørt materiale som blader. Noe som potensielt kan ta fyr bør fjernes fra brannen pit området.

•  Grav en grop som er omtrent en fot dyp. Du vil ønske å ha nok plass, slik at du kan justere bunnen med noen steiner og fremdeles ha nok plass til veden du skal brenne.

•  Linje bunnen av gropen med noen fields eller murstein, slik at du ikke skal legge veden direkte på jord. Du vil da trenge å utvide disse steiner eller murstein over bakken overflate. Smør litt mørtel mellom mursteinene for å gjøre dem mer strukturelt lyd. Du trenger ikke å ta det opp for høyt. En halv fot bør være nok. Hva du prøver å oppnå her er å bygge en liten vegg som vil skjerme ild mot vinden.

•  Dekorer utsiden av veggen, slik at det er behagelig for øyet og fungerer godt med andre strukturer i hagen din. Du ønsker kanskje å forlate steiner eller murstein nakne, eller du kanskje ønsker å bygge en struktur rundt muren for dekorative formål.

•  Finn noen tre til å brenne i gropen. Det finnes flere typer av tre for å bruke for matlaging. Hver type vil gi maten en unik smak. Den type tre du velger vil også produsere en unik lukt.

Tips og advarsler


  • Du kan også bygge en over bakken brann gropen ved hjelp stukkatur.
  • Før bygge din brann gropen, sjekk med det lokale brannvesenet. Ditt område kan ha koder som du må følge når du bygger din ildsted.