Hovudside

Hvordan å reparere en lekker Delta Shower Valve

by Walther

En lekker dusj er et irritasjonsmoment, og sløser også vann, noe som øker vannregningen. Hvis Delta dusj lekker varmt vann, du betaler for å varme opp vannet stadig går ned i avløp, koster deg enda mer. Du kan bytte ut slitedeler på den dusj ventil, og skaper en vanntett forsegling igjen slik at vannet ikke lenger drypper ukontrollert. Hvis du ikke vet hva erstatning delene du trenger, ta den gamle ventilenheten med deg til jernvarehandelen.

Bruksanvisning


•  Steng av vannet i huset ved å stenge hovedvannventilen. Slå på en annen kran, om mulig på et lavere nivå av huset, for å frigjøre noe press i rørsystemet.

•  Fjern små dekorative cap i midten av håndtaket dusj, ved hjelp av neglene. Løsne skruen som holder håndtaket på plass med en stjerneskrutrekker og dra i spaken rett av forsamlingen.

•  Skru eventuelle ermer eller andre deler som sitter over ventilen. Fjern skruene som holder bakplaten på plass og trekk platen utenfor dusjvegg.

•  Fjern messing krage over ventilenheten ved å vri den mot klokken med et sett med justerbare tang. Lirke ventilen fra røret, ved hjelp av en flat skrutrekker.

•  Fjern sel og springer ut fra dusjen ventil og installere de nye delene i deres sted. Montere dusjen ventilenheten i motsatt rekkefølge du tok den fra hverandre.