Hovudside

Hjemmelaget Carpet Cleaner Solutions

by Walther

Drinker søler og mat blir droppet på tepper, noe som resulterer i et bredt spekter av flekker. Legg så til daglig slitasje fra sko og et teppe kan bli tilsmusset. Det er nok av teppe-rensing løsninger tilgjengelig på nettet og i butikker, men de kan være dyrt. Du kan lage et billigere alternativ hjemme som fungerer like bra.

Eddik Solution


Dette er en av de sikreste løsningene som kan gå i ditt teppe renere - eddik faktisk renser maskinen som det fungerer. Legg like deler destillert hvit eddik og meget varmt vann til maskinen. Ikke legg såpe - eddik renser teppet og fjerner flekker av seg selv. Lukten av eddik vil falme når teppet er tørt, særlig hvis området har vært luftet ut.

Lukt-eliminere Solution


Hvis du trenger å eliminere en sterk og vond lukt, kan du prøve denne oppskriften fra Baby Name Box. I damp teppe renere, tilsett 1 scoop OxiClean, en kopp Febreze eller destillert hvit eddik og varmt vann. Generiske produkter er fine. Bruk Febreze hvis du vil at teppet skal parfymert. Ellers bruker den billigere eddik, da det vil ødelegge noen lukt og vil forlate ingen lukt av sine egne.

Ammoniakk Solution


Ammoniakk gjør en effektiv jobb rengjøring av tepper - bruker sitron-duftende slag hvis du ønsker. Erstatte den anbefalte mengden av såpe for teppe damperen med ammoniakk og fortynne det med samme mengde varmt vann. Bruk den som anvist. Pass på å ikke kombinere ammoniakk med blekemiddel eller noe produkt som inneholder blekemiddel - kombinasjonen av ammoniakk og blekemiddel skaper giftige gasser. Lukten av ammoniakk vil gå bort når teppet tørker.