Hovudside

Hvordan endre en Dewalt Grinder Wheel

by Walther

En Dewalt kvern er et hendig verktøy å ha i hjemmet eller i noen form for verksted. Navnet merkevare leverer en kraftig og pålitelig motor. Etter tid vil slipeskiver komme til et punkt der de må byttes. Et annet alternativ er å tilsette en stålbørste hjul på en side av den dobbeltvirkende kvern. Hjulskift er ikke altfor komplisert og en slipeskive skal byttes når tenn vakt ikke lenger kan justeres til 1/16 tomme fra hjulet.

Bruksanvisning


•  Slå av jeksel og koble den fra strømnettet for å hindre utilsiktet strøm etterspørsel når du skifter hjulene.

•  Løsne vingemutteren på øyet skjold og gjenreise det ut av veien. Løsne både verktøyet hvile og tenn vakt og flytte dem ut så langt som mulig. Fjerning av verktøyet hvile og gnist vakt er ikke nødvendig.

•  Fjern festeskruene fra perm til side med en stjerneskrutrekker.

•  Ta tak i de to festemutterne som holder hjulet til lysthus med en fastnøkkel på innsiden mutter og en boks fastnøkkel på utsiden mutter. Hold inne mutter stasjonær mens du slår den utenfor mutteren (med klokken for det venstre hjulet, mot urviseren for høyre hjul) med boksen fastnøkkel. Fjern det utenfor skiven, hjulet, innvendig skive og avstandsstykket.

•  Sørg for utskifting hjulet er korrekt måling for å imøtekomme den Dewalt jeksel. Installer spacer først på Arbor. Installere den indre skiven gjør at den konkave siden av vaskemaskinen er mot hjulet. Sett på hjulet og deretter utsiden skive, som igjen gjør at den konkave siden av skiven vender mot hjulet. Sett på mutteren og stram. Ikke stram mutteren eller du kan skade en slipeskive ved å knekke den.

•  Sett på plass hjulet og festeskruene.

•  Juster gnist vakt til 1/16 tomme fra det nye hjulet og stram til. Juster verktøyet hvile til 1/8 tommers fra hjulet og stram til. Juster øye skjold til ønsket posisjon. Plugg Dewalt jeksel inn i stikkontakten og teste den.