Hovudside

Wall Rens rettsmidler

by Walther

Wall Rens rettsmidler

Fett spruter fra matlaging, crayon merker fra overivrig barn og hverdagen tar en toll på veggene. Disse flekker og misfarging føre veggene dine til å vises skitten, noe som kan gjøre hele rommet vises snusket. Heldigvis finnes det en rekke vegg rengjøring rettsmidler som kan lykkes gjenopprette utseendet på vegger.

Bakepulver


Baking soda er en helt naturlig renere og deodorizer som er trygt å bruke rundt barn og kjæledyr. Det fungerer godt som et sted renere å fjerne stift karakterer fra malte vegger. Fukt en ren svamp med vann og strø bakepulver på svampen. Lett gni crayon merker av veggene med siden av svampen som har natron på den. Fortsett å gni i flere sekunder til crayon merker er ikke lenger synlig. Tørk av rester av veggen med en ren klut.

Eddik


En naturlig renser, deodorant og sopp killer, kan eddik fjerne forskjellige flekker og problemområder fra veggene. Fjern etiketter stakk til veggene ved å holde en svamp fuktet i eddik mot hjørnene av klistremerker til grundig mettet med eddik. Deretter forsiktig skrape klistremerket på veggen ved hjelp av en gammel kredittkort. Å fjerne klebrige rester fra veggen, gni veggen med svampen fuktet med eddik.

Eddik fungerer godt som et avfettingsmiddel og vil fjerne fett-matlaging spruter fra veggene. Fyll en ren sprayflaske med like deler eddik og vann. Virvle flasken rundt for å blande innholdet sammen. Tåke fettete vegger med blandingen og umiddelbart skrubb med en ren svamp. Fortsett til du har fjernet fett. Skyll blandingen av veggene ved å tørke ren med en klut fuktet med kaldt vann.

Boraks


For en komplett vegg rengjøring bruker du en blanding av boraks og vann. Boraks inneholder natriumborat og er trygt å bruke på panel, tapet og malte vegger. Begynn med å fjerne alle dekorasjoner - for eksempel bilder, speil og draperier - fra veggen. Bland 1 liter vann med en kopp boraks. Rør innholdet sammen inntil boraks oppløses.

Bruk en tørr mopp for å fjerne skitt på overflaten og støv av veggene. Fukt en svamp i blandingen og begynner å skrubbe bunnen av veggen. Skyll svampen i blandingen når den blir skitten. Fortsett å skrubbe vegger forsiktig mens du flytter oppover. Skyll blandingen av veggene med en ren klut fuktet med kaldt vann.

Ammoniakk


Ammoniakk er anbefalt av Housekeeping Channel som sitt førstevalg for rengjøring vegger. Dessverre produserer ammoniakk sterke røyk som kan gi hodepine, svimmelhet og kvalme. Ved bruk av ammoniakk, sørge for tilstrekkelig ventilasjon ved å åpne dører og vinduer. Bland en kopp ammoniakk med 1 liter kaldt vann. Ved hjelp av kaldt vann i stedet for varm vil redusere mengden av gass som at den kjemiske produserer. Skrubb veggene med en ren svamp fuktet i ammoniakkblandingen. Når du har grundig rengjort veggene, tørk av ammoniakk blanding av med en ren svamp fuktet i kaldt vann.