Hovudside

Hvordan bygge utendørs trapp til en skyvedør

by Walther

Hvordan bygge utendørs trapp til en skyvedør

Når det gjelder å bygge utendørs trapper, har hus en rekke materialer å velge mellom. I tillegg til den vanlige tre, kan trappen også bygges av betong, murstein eller steiner, som ofte er lettere å arbeide med. Å bygge et sett av utendørs trapp til en skjerm dør, er en av de enkleste metodene for å konstruere et enkelt sett med skritt ut av murstein eller betong utleggere. Fremgangsmåten for legging av disse materialene er enkel nok for nesten alle hus for å forstå.

Bruksanvisning


•  Bruk et målebånd for å måle den ønskede bredden på sett med trapper. Trappen bør være minst så bred som skyvedør, fortrinnsvis med tre eller flere inches ekstra plass på hver side av dørkarmen. Bruke farget kritt eller spraymaling for å markere sidene av trinnene på bakken.

•  Mål avstanden fra bakken til bunnen av skyvedør og dividere med seks inches. Hvert trinn vil bli sammensatt av to lag av teglstein omtrent seks-inches tykt totalt. Bruk 10½ inches for dybden på hvert trinn, som er den omtrentlige bredden av tre klosser, og multipliser med din rekke tiltak for å bestemme den totale lengden på sett med trapper.

•  Bruk målebånd og kritt støv å markere omrisset av hele sett med trinn og grave ut en grøft inne det markerte området til en dybde på åtte til ti inches.

•  Fyll grøften med betong og la den satt helt i henhold til instruksjonene. Betongen vil tjene som et fast, jevnt fundament for din utendørs trapper.

•  Spre et lag med mørtel ½-tommers tykke på toppen av betongen med en sparkel. Legg din første murstein på langs på toppen av mørtel, trykke den opp mot veggen under skyvedør og samkjøre utenfor kanten med kanten av betongfundamentet. Trykk på murstein forsiktig inn i mørtel.

•  Legg din andre murstein på langs siden av den første forlate en ½-tommers gapet mellom mursteinene og trykke den forsiktig inn i mørtel. Lå et nivå mellom de to mursteiner og bank dem forsiktig med en gummihammer hvis justeringer er nødvendig for dem å sitte nivå. Fortsett å legge murstein på denne måten til du kommer til motsatt ende av betongfundament.

•  Skjær flere klosser jevnt i to ved hjelp av en flis sag og sett dem til side. Bruk en av de halvert murstein å begynne den andre raden av murstein og plassere den ½-tommers foran den første murstein du lagt med sin utenfor kanten selv med kanten av betong. Legg en hel murstein ved siden halvert murstein og fortsette å bruke hele murstein til du kommer til motsatt ende av betongfundament.

•  Fortsett å legge murstein på denne måten før du dekker hele overflaten av betongfundamentet. Veksle mellom begynnelsen på rad med en hel eller halv murstein så mursteinene i én rad er sentrert over skjøten mellom to tilstøtende murstein i neste rad. Dette kalles en kjører obligasjon mønster.

•  Fyll en morter pose med mørtel og klem det inn i sprekkene mellom murstein i det første laget. Påfør en ½-tommers lag av mørtel på toppen av det første laget av murstein og følger samme prosedyre som tidligere for å bygge opp trinnet. Begynn med en halv murstein på toppen av det hele murstein i det første laget og fortsette å rave følgende rader.

•  Spread en ½-tommers lag av mørtel på toppen av det andre laget av murstein over hele murt området unntatt de siste tre rader foran. Disse klossene vil danne det første steget. Følg fremgangsmåten ovenfor for å installere to lag med murstein og fylle hullene mellom dem med mørtel.

•  Fortsett å bygge opp dine skritt, minkende arbeidet ditt område av tre rader etter hvert to lag med murstein. Det siste trinnet bør falle rett under eller omtrent i høyde med undersiden av skyvedøren.

•  Bruk en stiv børste for å jevne ut eventuelle overskytende mørtel og la mørtelen satt for en full 72 timer før du bruker den nye sett med utendørs trinn.