Drivhus Byggemetoder


Drivhus design kan være så variant som det er plasser tilgjengelig, men det er noen prøvd-og-sann design å vurdere. De viktigste faktorene i å bestemme din drivhus-designen er den type plass med en sørøst orientering, hvilke materialer du har tenkt å bruke, budsjett og hva du ønsker å vokse.

Vedlagt


Vedlagte veksthus er i hovedsak gapahuker bygget mot veggen av et eksisterende bygg, slik som ditt hjem. Drivhuset ser ut som det har blitt delt på midten, slik at toppen av taket er faktisk festet til veggen av en annen struktur. Ideelt sett vil det allerede være en eksisterende dør på strukturen slik at drivhuset kan bygges rundt døren, noe som åpner for tilgang uten å måtte gå utenfor. Størrelsen av strukturen er begrenset av høyden på veggen og den større drivhuset er, må den høyere eksisterende veggen være. Dette er en utmerket design hvis du har en god plass for det, og det kan være en fordel å ha tilgang til din drivhus direkte fra ditt hjem. Den primære ulempen er at veksthuset er skåret i to og samler mindre solstråling, slik temperaturregulering kan være vanskeligere. Ikke bygge denne modellen hvis glass eller plast siden av drivhuset ikke vil få mye eksponering for solen. Eksponering for morgen sollys er den beste.

Even-Span


Den selv-span design er en full størrelse drivhus som har en ende festet til en eksisterende struktur snarere enn en side. Dette gir mange av fordelene ved den lean-to modellere uten noen av ulempene. En enda-span design gir deg mer plass, men, selvfølgelig, krever mer plass. Denne designen også gi rom for bedre luftsirkulasjon og større eksponering for solen.

Window-Mounted


Hvis du har en sørøst-orientert vindu tilgjengelig og praktisk plassert, kan du konvertere den til sin egen miniatyr drivhus. Designen består av å bygge et glass struktur rundt vinduet som fungerer som et lite drivhus. Mens dette drivhus vil bli klima-kontrollert av termostaten din, vil det ikke være store på grunn av plassbegrensninger.

Frittstående Structures


De fleste drivhusene er bygget som sin egen frittstående struktur. Disse kan bygges i ubegrenset form og størrelse du ønsker, noe som gjør dem mest passelig design. De er bare begrenset av din byggematerialer og tilgjengelig plass. Den primære ulempen er at du må levere vann, strøm og varme til strukturen. Dette kan kreve litt dyrt engineering. Generelt, men en frittstående drivhus tilbyr den laveste kostnaden per kvadratmeter av voksende plass.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler